Vijesti
1. 2. 2023.

Oporba opet demonstrira nemoć i bijedu! Kako bi prikrila svoje posrnuće, lažima pokušava proizvesti ozračje nestabilnosti & vrši pritisak na pravosudna tijela!

(VIDEO) U jadu i samosažaljenju jer je i udružena toliko slabija od HDZ-a, oporba svakog dana nešto izmisli. Ili pokuša oživjeti, reciklirati neku staru podvalu. Grmoja nasrće čak i na EU tužiteljicu jer ne ispunjava njegove želje. Htjeli bi bez dokaza i hapsiti i isljeđivati, i tužiti i presuđivati. Tomašević pak uhljebljuje ražalovane SDP-ovce iz cijele zemlje, poput famoznog Davora Vića, a fejker Puljak dijeli sinekure nesposobnim pristašama te u Split uvozi kadrove za koje u Zagrebu nije htio čuti čak ni posrnuli dvojac NE Možemo/SDP! Istodobno poglavica Milanović ne odustaje od podrške Putinu. Doslovnim ponavljanjem parola kremljanskih propagandista briše suze 'ruskom medvjedu' maramicom natopljenom krvlju Ukrajinaca koji se bore za slobodu!

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a akademik Željko Reiner te zastupnici Damir Habijan i Josip Đakić reagirali su na mnogobrojne ne-teme (lažne teme) koje u zadnje vrijeme oporba podmeće u cilju skretanja pažnje s proruskih izgreda Karijesa s Pantovčaka, ali i kako bi pokušala prikriti vlastite posrtaje.

Za razliku od putinofilske oporbe, naš zastupnik Mario Kapulica oštro je uzvratio Kremljenku Milanoviću, koji i dalje - i sve očitije - provodi rusku politiku i šteti hrvatskim nacionalnim interesima. Želi Hrvatsku u „ruskom svetu“, a ne na demokratskom Zapadu.

REINER: Tragikomična oporba svakog se dana sramoti & nešto izmišlja!

Prvi dan - plaže. I sutradan više ni spomena o tobožnjem „ograđivanju“ i „privatizaciji“. Drugi dan - interpelacija o obnovi. Posve promašena, zakašnjela, jer je PPVRH Branko Bačić već najavio sve zakonske izmjene u cilju ubrzanja procesa. I sutradan opet više ni riječi o tome. Treći dan - spin o „prijevremenim izborima“ i već odavno odbačena podmetanja o INA-i. Naravno, o tome sutradan ni glasa, ni slova. I tako dalje, blablabla.

Oporba u nemoći, jadu, gnjevu i samosažaljenju jer je i udružena toliko slabija od HDZ-a svakog dana izmisli nešto. Ili pokuša oživjeti, reciklirati neku staru podvalu na račun Vlade.

Oporbene laži? Izmišljene teme? Sve skupa jedno veliko - ništa! Vlada je stabilna, parlamentarna većina je stabilna - kao armirani beton!

Revolucionarne partijske metode

Oporba očajnički, na silu, vršeći pritisak na neovisna pravosudna tijela u revolucionarnoj partijskoj maniri, nastoji uplesti premijera u novu lažnu temu.

I od nje će kad-tad odustati - jednako kao što su se izblamirali u saborskoj raspravi o Zakonu o pomorskom dobru, pa su još morali gledati rezultate istraživanja prema kojima smo uvjerljivo jači nego SDP, NE Možemo i MOST skupa.

Da Milanović, Grbin & Grmoja žele zapovijedati DORH-om, to znamo. No sad bi htjeli naređivati i europskom tužiteljstvu!

HABIJAN: Građani vide tko radi svoj posao, a tko laže & ruši!

Frustrirana zbog rezultata istraživanja koja pokazuju da je HDZ uvjerljivo najjača stranka, oporba podmeće našoj Vladi i radi neviđeni pritisak na neovisna pravosudna tijela. Grmoja odnedavno nasrće čak i na Ured europske tužiteljice jer ne ispunjava njegove želje. On bi htio bez dokaza i hapsiti i isljeđivati, i tužiti i presuđivati. Na sreću, živimo u demokratskoj i pravnoj državi.

Nikola Grmoja, prijatelj masovnog ubojice, u dogovoru s Peđom Grbinom nasrće čak i na EPPO jer ne ispunjava njihove naredbe!

Na sreću, hrvatski građani vide tko je tko. Vide tko radi svoj posao, a tko laže, ruši i u nemoći želi hapsiti političke konkurente.

ĐAKIĆ: Grmoja mijenjao statute državnih firmi kako bi zapošljavao kumove!

Oporbeni čelnici opet vode hajku, lažima pokušavaju proizvesti ozračje nestabilnosti i rušenja Vlade. Mislim kako bi prije svega trebali pomesti vlastito dvorište jer sami imaju sasvim dovoljno putra na glavi, osobito Grmoja. Mijenjao je čak i statute državnih firmi kako bi zapošljavao kumove.

A Tomašević i Puljak? Prvi uhljebljuje ražalovane SDP-ovce iz cijele zemlje, poput famoznog Davora Vića, a drugi dijeli sinekure svojim nesposobnim pristašama i u Splitu uvozi kadrove za koje u Zagrebu nije htio čuti čak ni posrnuli dvojac NE Možemo/SDP!

KAPULICA: „Karijes“ u funkciji destabilizacije Europe & privođenja RH u „ruski svet“!

Milanović ne odustaje od podrške Putinu, prerastao je u glavnog glasnogovornika ruskog agresora u zapadnom svijetu, u istureno krilo Wagnera na tlu Europe. Doslovnim ponavljanjem parola kremljanskih propagandista briše suze „ruskom medvjedu“ maramicom natopljenom krvlju Ukrajinaca koji se bore za slobodu.

Po zadatku poziva Ukrajinu na kapitulaciju! Milanović ne samo što nanosi štetu Hrvatskoj i Hrvatima u BiH, nego je i u funkciji destabilizacije jugoistočne Europe i cijele EU. A što su njegove izjave o „otetom Kosovu“ nego pokušaj destabilizacije?!

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Karijes s Pantovčaka - kremljanski glasnogovornik

A A A