Vijesti
23. 2. 2023.

Penavi više ne smetaju ni ćirilica ni Lex Perković! Hoće li podnijeti ostavku nakon blamaže koju je sam sebi priredio?

(VIDEO) Bilo je pomalo i tužno pratiti kako naši zastupnici brišu pod sa „šefom“ Domovinskog zastoja, šampionom licemjerja i nemuštim predlagateljem „opoziva“ predsjednika Vlade RH. Na Milanovića se Penava, dok je bio član HDZ-a, gnjevio jer je preko noći u Vukovaru postavio ćirilične ploče. Napadao ga je kao “ćiriličnog ubojicu”. No sad mu je odjednom postao najdraži gost - kojeg bespogovorno slijedi. Kako je krenuo, još malo pa će Penava proglasiti Lex Perković „domoljubljem“! Nakon što je izgubio na unutarstranačkim izborima od Medveda, Penavi je srce otišlo kod Grbina, Benčić i Putina!

Izdvajamo „kontravoleje“ petorica naših zastupnika (akademik Željko Reiner, Josip Borić, heroj obrane Vukovara Ante Deur, Marko Pavić i Goran Ivanović), koji su u Hrvatskom saboru, blago rečeno, izbezumili Ivana Penavu.

S Markova trga otišao je slomljen, dotučen. Požalio je što je sam sebi priuštio ovakav debakl.

REINER: DP sa SDP-om kao prst i nokat!

Maske su pale, kao i kod glasovanja o pomoći Ukrajini. Navodno desni Domovinski pokret surađuje sa SDP-om kao prst i nokat, a MOST koordinira sve akcije i s „NE Možemo“. Svi skupa pak blisko surađujete s Radničkom frontom. I svi ste sretni jer mislite - isto!

BORIĆ: Penavin zadatak - da što više glasova prijeđe Milanoviću i Grbinu!

Kolega Penava, djelujete kao politički slomljen čovjek! U Šibeniku su zbog mita uhitili zvijezdu DP-a Branimira Zmijanovića, a DORH proučava „poslovanje“ Vaše stranke - koje je dobilo negativnu ocjenu Državne revizije.

Hoćete li podnijeti ostavku nakon što Vaš pokušaj smjene premijera ne uspije ili ćete ostati na čelu stranke vina i CD-a - kojoj je svrha da što više desnih glasova prijeđe Zoranu „Lex Perković“ Milanoviću, SDP-u i Grbinu?

DEUR: Izgubili ste svaku empatiju za žrtvu!

Kao nasljednik šefa Imovinskog pokreta i aktualni predsjednik Domovinskog zastoja ovu ste „inicijativu“, g. Penava, pokrenuli skupa sa SDP-om i NE Možemo. Nekoć ste imali srce, gdje je ostalo? Kod Sandre Benčić i Peđe Grbina! Zbog njih ste izgubili svaku empatiju za ukrajinski narod, za narod koji je poput nas Hrvata bio žrtva svirepe agresije.

Sramota će im zauvijek ostati upisana u povijesti! No to je njihov problem, neka žive s tom ljagom i svojim moralnim posrnućem...

PAVIĆ: Sad su Vam dobri Benčić & Peović!

Htjeli ste biti zamjenik predsjedniku HDZ-a Andreju Plenkoviću, no uvjerljivo ste izgubili od generala Tome Medveda. Naljutili ste se i - otišli.

Donijeli smo jedinstveni Zakon o pravima hrvatskih branitelja, nabavljamo borbene zrakoplove Rafale, izgradili smo Pelješki most, ušli u Schengen, ali Vam nismo bili dovoljno dobri. Sad su Vam dobri Grbin i Benčić, Peović i i Beljak!

„IDEOLOŠKI MORATORIJ“: Sandra Benčić & Ivan Penava, kao lonac & poklopac, kao putnik & prtljaga

IVANOVIĆ: Moj garavi, gotovo je!

Kad već recitirate stihove, ima jedna za Vas bolja pjesma - Moj garavi, gotovo je!

A A A