Vijesti
8. 4. 2023.

Uskrsna čestitka predsjednika Andreja Plenkovića

Pred nama je najveći kršćanski blagdan kada slavimo radost življenja i put suosjećanja, nade i ljubavi. Uskrs nas ohrabruje da gradimo međusobno razumijevanje te ustrajemo u svladavanju svih izazova s kojima se nosimo, vodeći Hrvatsku prema naprijed. Posebno smo u mislima s onima koji su u našem društvu najugroženiji. Želim svima da blagdan proslave u miru, uz obitelji i najmilije, dijeleći radost Kristova uskrsnuća sa svojim najbližima. Sretan i blagoslovljen Uskrs!

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice u povodu Uskrsa uputio je čestitku, u kojoj stoji:

Suosjećanje, nada & ljubav

Pred nama je najveći kršćanski blagdan kada slavimo radost življenja i put suosjećanja, nade i ljubavi.

Uskrs nas ohrabruje i usmjerava da gradimo međusobno razumijevanje te ustrajemo u svladavanju svih izazova s kojima se kao društvo nosimo, vodeći Hrvatsku prema naprijed.

Zajedništvo & solidarnost

Posebno smo u mislima s onima koji su u našem društvu najugroženiji.

Ovi uskrsni blagdani vrijeme su zajedništva kada posebni naglasak, kako nitko ne bi ostao po strani, stavljamo na jačanje društvene solidarnosti i izgradnju tolerantnijeg ozračja.

Obitelj, radost & mir

Želim svima da blagdan proslave u miru, uz obitelji i najmilije, dijeleći radost Kristova uskrsnuća sa svojim najbližima.

Sretan i blagoslovljen Uskrs!

A A A