Vijesti
21. 4. 2023.

Predsjednik Andrej Plenković čestitao Ramazanski Bajram

Vrijeme pripreme za ovaj veliki blagdan proteklo je u odricanju, postu, molitvi i pomaganju svima kojima je pomoć potrebna. Zato islamskim vjernicima u Hrvatskoj želim da ovogodišnju proslavu Ramazanskog Bajrama provedu u radosnom i spokojnom obiteljskom okruženju. Ponosni smo na već tradicionalno dobre odnose s predstavnicima islamske zajednice, koji su važna sastavnica hrvatskog društva. Takve ćemo odnose nastaviti njegovati i ubuduće. Bajram Šerif Mubarek Olsun!

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske demokratske zajednice uputio je čestitku predsjedniku Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj muftiji Azizu ef. Hasanoviću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, u kojoj stoji:

U obiteljskom okruženju

Vrijeme pripreme za ovaj veliki blagdan proteklo je u odricanju, postu, molitvi i pomaganju svima kojima je pomoć potrebna.

Zato vam svima želim da ovogodišnju proslavu Ramazanskog Bajrama provedete u radosnom i spokojnom obiteljskom okruženju.

Tradicionalno dobri odnosi

Ponosni smo na već tradicionalno dobre odnose s predstavnicima islamske zajednice, koji su važna sastavnica hrvatskog društva. Takve ćemo odnose nastaviti njegovati i ubuduće.

U ime Vlade RH i u svoje osobno ime, od srca Vama i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u Republici Hrvatskoj čestitam Ramazanski Bajram.

Bajram Šerif Mubarek Olsun!

A A A