Vijesti
22. 4. 2023.

Milanović i SDP su ogorčeni jer je Hrvatska danas daleko uspješnija, sigurnija i bolja zemlja nego u njihovom mandatu. To mogu reći uzdignutog čela!

Iz Osijeka: Milanović? Uobičajeni repertoar vulgarnosti i divljaštva. Pobijedio je pod sloganom 'normalan', no očito se lažno predstavljao. Pod njegovim utjecajem, nažalost, raste broj aktera koji su primitivni kao što je on. Sad mu smeta i to što smo podigli ulaganja u obranu na 2% BDP-a, što stižu Rafalei i helikopteri Black Hawk… Dio stranaka, međutim, i dalje ga slijedi, posebno njegovi u SDP-u. Ti su jadni kao on, ako ne i jadniji. Znali su za fabriciranje potpisa u Aferi "Sortirnica", no pravili su se nevješti sve dok im glavni tajnik nije optužen. Naravno, o tome Milanović riječ nije izustio. A zamislite što bi sve izrekao da se radilo o HDZ-u. No ti i takvi neće nas pokolebati!

Nakon otvorenja Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije i Proljetnog sajma u Osijeku, predsjednik naše Vlade i naše stranke komentirao je, na upit novinara, novu Milanovićevu salvu mržnje, uvreda i laži.

Donosimo ključne naglaske iz odgovora Andreja Plenkovića:

Čista nula, to je Milanovićev doprinos

Nisam slušao Milanovića, ali nije teško pretpostaviti da se opet radi o njegovom uobičajenom repertoaru vulgarnosti, divljaštva i primitivizma. Pod takvim utjecajem, nažalost, raste broj političara koji su jednako primitivni kao što je on. Zaboravljaju koliko je bio očajan kao premijer…

Čista nula, duboko zaleđeni minus, to je Milanovićev doprinos bilo čemu korisnom u Hrvatskoj. Prisjetimo se što je sve izgovorio o DORH-u i USKOK-u kad je uhićen njegov jatak iz Slovenske. Iz svake njegove rečenice izbija loš karakter. Pobijedio je pod sloganom „normalan“, no pokazalo se da se lažno predstavljao.

Jadni kao on, ako ne i jadniji

Dio stranaka, međutim, i dalje slijedi Milanovića, posebno njegovi u SDP-u. Ti su jednako jadni kao on, ako ne i jadniji.

U vodstvu partije znali su za fabriciranje potpisa u Slavonskom Brodu, no pravili su se nevješti sve dok njihov glavni tajnik nije optužen. O tome Milanović, naravno, ni riječi nije izustio, a zamislite što bi sve izrekao da se radilo o HDZ-u!

Smeta mu to što moderniziramo Hrvatsku vojsku …

Milanovića očito svrbi kad mu netko kaže da laže, a laže non-stop. Projicira vlastite komplekse na druge. To je za promatranje. Imam i ja alergiju, pa ne šmrčem.

Sad mu smeta i to što je naša Vlada podigla ulaganja u obranu na 2% BDP-a, što stižu borbeni zrakoplovi Rafale, što stižu helikopteri Black Hawk…

… i to što smo izgradili Pelješki most i LNG terminal

Milanović i SDP su ogorčeni jer je Hrvatska danas daleko uspješnija, sigurnija i bolja zemlja nego u njihovom mandatu, jer ulažemo rekordna nacionalna i europska sredstva u njezin razvoj, jer moderniziramo Hrvatsku vojsku koju su oni gotovo uništili, jer jednu po jednu ispravljamo njihove greške i nepravde, jer smo izgradili Pelješki most i LNG terminal, jer Hrvatska ima najvišu zaposlenost u povijesti…

Dovršen je megaprojekt „Cestovna povezanost s južnom Dalmacijom“ - najveći infrastrukturni pothvat u Hrvatskoj nakon mreže autocesta!

Neće nas pokolebati!

Ti i takvi, Milanović i SDP, neće nas pokolebati, nastavljamo raditi svoj posao - ono za što smo i dobili povjerenje sugrađana!

Ponavljam, uzdignutog čela mogu konstatirati da je Hrvatska danas daleko bolje mjesto za život nego što je bila u Milanovićevu i SDP-ovu mandatu!

Kad vide ankete & naša postignuća, oporbi i Milanoviću ne preostaje ništa drugo nego „slati“ me u NATO! No HDZ sa mnom ide po 3. uzastopni mandat!

A A A