Vijesti
16. 5. 2023.

Milanović - udbaška pudlica & provokator

Titov gardist Zoran 'Lex Perković' Milanović - ničim izazvan, ali politički opterećen svojom prošlosti - lažima o drugima opet nastoji retuširati činjenice o sebi: u Beogradu je kao SKOJ-evac od najvećeg povjerenja ušao u partiju pljujući po komunistima iz Hrvatske da nisu dovoljno 'revni', a kao premijer bio je spreman posvađati nas s Njemačkom te cijelim demokratskim svijetom samo kako bi spasio udbaške zločince. Mario Kapulica: „Za svog mališana Grbina nije tvrdio da 'glumi žrtvu' kad je sazvao presicu zbog hica na golubove iz zračne puške u smjeru sjedišta SDP-a i to prijavio kao 'ozbiljnu opasnost'. No na prijetnje ubojstvima članovima Vlade ne bi se smjelo reagirati?! Ismijavao se i s napadom na Banske dvore te sprdao s analizama da će uslijediti ruska agresija na Ukrajinu„.

(VIDEO) Milanović i danas izvršava svoje zadatke: nastoji prevesti Hrvatsku sa Zapada u “ruski svet”, posvađati Lijepu Našu sa saveznicima i partnerima iz EU-a, NATO-a i SAD-a te spriječiti Vladu RH da zastarjelu sovjetsku vojnu tehnologiju zamijeni onom modernom i zapadnom.

Od prijetnji „novim svjetskim ratom“ ako se Ukrajinci nastave braniti & vrijeđanja Njemačke zbog slanja tenkova do „aneksije Kosova“

Smetaju mu Schengen i Rafalei

Bacao je i klipove pod ulazak Hrvatske u Schengen, a njegov SDP/MOST kopao je rukama i nogama da se zaustavi LNG terminal kako bi naša zemlja ostala ovisna o ruskom plinu. Osim toga, vrijeđao je svakodnevno visokog predstavnika kako bi ga spriječio da pomogne Hrvatima u BiH. Milanović više ne hoda u crvenom šuškavcu, ali i dalje radi za Komšića.

Štitimo interese Hrvata u BiH, ali ne na način da stvaramo neprijatelje, nego da poboljšavamo njihov položaj

Takvi kao on u hrvatskoj su se političkoj emigraciji nazivali „mućci“ - bili su to pod krinkom radikalizma ubačeni Udbini provokatori i cinkeri.

KAPULICA: Milanović je dno dna

I naš se zastupnik Mario Kapulica, potpredsjednik Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost Hrvatskog sabora, osvrnuo na Mućka s Pantovčaka, ali na temu njegovog pokušaja relativiziranja prijetnji ubojstvima koje se upućuju ministrima i premijeru Andreju Plenkoviću.

Donosimo ključne naglaske iz Kapuličine izjave:

Po običaju, Milanović i njegov SDP sami sebi skaču u usta. Nije li ono Peđa Grbin sazvao izvanrednu presicu zbog hica na golubove iz zračne puške u smjeru sjedišta SDP-a? I prijavio događaj kao ozbiljnu prijetnju, i to uz riječi da se nada da „napad nije politički motiviran“?

SDP ima 'Sortirnicu', čelnika koji mulja s 'odvojenim životom', glavnog tajnika koji falsificira potpise, 2 zastupnika pod progonom, ali nitko im ne lijepi kolektivnu krivnju!

Dvostruki kriteriji

To je tad bio „politički problem“, „nasrtaj na demokraciju“. Na učestale prijetnje ubojstvima ministrima i hrvatskom premijeru, međutim, naša Vlada odjednom ne bi smjela reagirati?! Za svog mališana Grbina Milanović nije ustvrdio da „glumi žrtvu“ - iako redovito relativizira sigurnosne ugroze. Dno dna.

Tako se Milanović ismijavao s oružanim napadom na Banske dvore, ali se i sprdao s analizama da će uslijediti ruska invazija na Ukrajinu, i to dva dana prije njenog početka. A što se dogodilo? Evo nas u 450. danu agresije.

Penava nastavlja suludo opravdavati teroristički čin na Markovu trgu. Za njega je to “dječja igra, šala, pošalica“!?

Istina - najbolji odgovor provokatoru

Izvješće SOA-e najbolji je odgovor kontradiktornom, nenormalnom Milanoviću: u Hrvatskoj su identificirane i zaustavljene paravojne skupine koje su se naoružale kako bi nasilno srušile ustavni poredak i demokratski izabranu vlast.

Zar bi bilo bolje šutjeti i čekati da netko negdje nekog ubije, pa se onda čuditi da radikalizirane grupe i pojedinci postoje i kod nas?

A A A