Vijesti
27. 5. 2023.

Svaka dobra vijest za Hrvatsku i Hrvate loša je za zlonamjernu oporbu

MOST-ovi su provokatori po zadatku stali u zaštitu posrnulog Tomaševića i još goreg Puljka. Nastoje prikriti koliko su svim gradovima porasli prihodi zaslugom ove Vlade. Kada god se donesu mjere koje pomažu građanima, oporba tvrdi da će to rezultirati - propašću. Tako su najavljivali da će u COVID-u „400.000 Hrvata dobiti otkaz“; da je LNG terminal „neisplativ“; da će država „pasti na koljena“ zbog subvencioniranja energenata; da će limitiranje cijena namirnica dovesti do “nestašica”. Jednako tako sad nasrću na poreznu reformu i povećanje primanja. U Plenkovićevu je mandatu prosječna plaća dosad porasla za više od 50%, a u Milanovićeve 4 nesretne godine za 2.8%! I to nam partija, NE Možemo, MOST i ostali mališani ne mogu oprostiti!

Jalna oporba, posve očekivano, opet zaziva „kataklizme“, najavljuje „smak svijeta“ i “ustavnu krizu”, predviđa „slom mirovinskog sustava”. Itd. Kada god naša Vlada donese mjere koje pomažu hrvatskim ljudima, oni tvrde da će to rezultirati - propašću.

Podižemo životni standard hrvatskih ljudi, čuvamo gospodarski rast & osnažujemo fiskalnu autonomiju lokalnih jedinica!

Tako su tvrdili da će u COVID-u „400.000 Hrvata dobiti otkaz“; da je LNG terminal „neisplativ“ i „štetan“; da će HEP „krahirati“, a država „pasti na koljena“ zbog subvencioniranja struje svim građanima i - što sada svjesno prešućuju - svim lokalnim jedinicama; da će ograničavanje cijena ključnih prehrambenih proizvoda dovesti do “potpune nestašice”, a limitiranje cijena goriva do zatvaranja „stotina benzinskih postaja“; da će projekt narodnih obveznica propasti jer ih „nitko ne želi kupiti“. Itd.

Narod je Troskotu dao otkaz, hrvatski građani s indignacijom su odbacili njegov pokušaj da opstruira projekt narodnih obveznica!

A što se stvarno dogodilo? Sve suprotno od zlogukih proroštava oporbenih Nostradamasu i Babi Vangi.

SDP-ovci, poklopite se ušima!

Hrvatska ima najveći broj radnih mjesta u povijesti. U našem mandatu 15 zaposlenih ide na 1 nezaposlenog, dok je u onome SDP-ovu omjer bio 4:1.

Za vrijeme premijera Andreja Plenkovića - pri čemu ne računamo novo povećanje primanja od 1. siječnja uslijed 6. kruga porezne reforme - prosječna je plaća porasla za više od 50%. A u četiri nesretne Milanovićeve godine u Banskim dvorima za samo - 2.8%!

Osim toga, izgradili smo, i to europskim novcem, LNG terminal unatoč svim opstrukcijama. A Hrvatska će njegovim skorašnjim proširenjem prerasti u europsko energetsko čvorište. I to je upravo ono što nam posrnula partija, NE Možemo, MOST-ovi mališani i ostatak oporbe ne mogu oprostiti!

Za te je zlonamjernike loša svaka vijest koja je dobra za Hrvatsku i Hrvate.

Oporba i Milanović? Ne mogu nam oprostiti to što opet povećavamo plaće i zaposlenost & ostvarujemo strateške ciljeve!

MOST-ovi mališani uvijek dobro posluže partiji & platformi

U pravilu, u podmetanjima prednjače jeftini MOST-ovi provokatori. Sada su stali, opet po zadatku, u zaštitu posrnulog Ivice Puljka i ništa uspješnijeg Tomislava Tomaševića.

Nastoje prikriti koliko su svim gradovima, neovisno o tome tko je u njima na vlasti, povećani prihodi zaslugom ove Vlade RH, namjerno prešućuju činjenicu da sve lokalne jedinice kroz porez na dohodak mogu nadoknaditi prirez, svjesno izostavljaju konkretne učinke 6. kruga porezne reforme - premda je crno na bijelo predstavljeno koliko će rasti plaće hrvatskim građanima.

Od njih nikada nećete moći čuti već spomenutu istinu da je u mandatu premijera Plenkovića prosječna plaća porasla za više od 50%, a u Milanovićevu za - 2.8%! Frustrirani MOST uvijek dobro posluži platformi NE Možemo, SDP-u i tzv. Centru.

Crobarometar: HDZ sam uvjerljivo jači nego SDP/MOST & NE Možemo skupa!

Da, MOST-ovi mališani upravo su oni provokatori koji su ruku pod ruku s Peđom Grbinom tvrdili da je terminal na Krku „neisplativ“, a da će ograničenje cijene ključnih prehrambenih proizvoda u globalnoj krizi dovesti do „nestašica“. Podjednako tako danas nasrću na porast plaća, nasrću na sve što je korisno za  građane.

A A A