Vijesti
31. 5. 2023.

Milanović ne bojkotira samo datum 30. svibnja, nego i Franju Tuđmana. Nastavlja s agendom detuđmanizacije!

(VIDEO) Promptni odgovori na nove laži i uvrede udbaške pudlice Zorana 'Lex Perković' Milanovića. Habijan: Opterećen svojom komunističkom prošlošću i očajnim premijerskim mandatom, Milanović širi mržnju. Započeo je detuđmanizaciju micanjem Tuđmanove biste s Pantovčaka - uz podršku svog ortaka na čelu partije. Čemu se čudite, pa Grbin je izišao iz SDP-a kad je Račan položio cvijeće na grob dr. Tuđmana!?! Mažar: Da šef države ne priznaje Dan državnosti i zakone vlastite države, toga nema nigdje! Poruka Milanoviću i trabantima - Nećete uspjeti oživjeti propalu politiku detuđmanizacije! Plenković: Milanovićeva je obitelj u komunizmu dobila društveni stan, a moji su roditelji kupili stan na kredit. No svejedno ponavlja da im ga je „dao režim“. Sve što bi htio isprati sa sebe to pripisuje meni.

Kako smo već konstatirali, detuđmanizator je ostao detuđmanizator. Milanović opet pljuje po Danu državnosti Republike Hrvatske. A ljestve mu drži ortak Peđan Grbin.

Dan državnosti - jedini & istinski! A opet ga je bojkotirao iskompleksirani detuđmanizator Milanović…

Donosimo reakcije predsjednika Vlade RH i HDZ-a Andreja Plenkovića (iz Bratislave, gdje sudjeluje na GLOBSEC Forumu) te naših saborskih zastupnika Nikole Mažara i Damira Habijana.

PLENKOVIĆ: Nevjerojatan je taj njegov kompleks, ta njegova zavist!

Milanovićeva je obitelj u komunističkom režimu dobila društveni stan, a moji su roditelji kupili stan na kredit. No on svejedno ponavlja laž da im ga je „dao sustav“. Sve što bi htio isprati sa sebe to Milanović meni pripisuje, podmeće.

Čovjek je patološki lažljivac. Nevjerojatan je taj njegov kompleks, ta njegova zavist, to je već za savjetovanje sa specijalistima.

Što bi bilo da HDZ ne poštuje neki praznik?

A Dan državnosti? Odluku o 30. svibnju donio je Hrvatski sabor na prijedlog naše Vlade. Milanovićevo nepoštivanje te odluke više nije pitanje za nas, nego za građane i medije. Što bi bilo da HDZ ne poštuje neki zakonom utvrđeni praznik? Kako bi reagirali Slovaci da njihov predsjednik ne poštuje vlastiti Dan državnosti?

Tog je povijesnog 30. svibnja 1990. sve započelo. Poslije 45 godina komunističkog totalitarizma uspostavljena je demokratski izabrana državna vlast

MAŽAR: 30. svibnja nije bio samo odluka dr. Tuđmana, nego je bio i jest volja hrvatskog naroda!

Nenormalno, šef države ne priznaje Dan državnosti i zakone vlastite države! Toga nema nigdje u Europi, a možda ni u svijetu. Milanović ne bojkotira samo datum 30. svibnja, kada je 200.000 Hrvata na Trgu bana Jelačića u Zagrebu proslavilo početak stvaranja suvremene Hrvatske, nego i prvog hrvatskog predsjednika Franju Tuđmana i njegovo velebno djelo!

101. obljetnica rođenja prvog hrvatskog predsjednika, najvećeg državnika u našoj slavnoj i olujnoj nacionalnoj povijesti

Cirkus Milanovićevih mališana

Jučer smo, nažalost, mogli vidjeti i cirkus dijela oporbe, koja u svojoj uskogrudnosti i poslušnosti Milanoviću ne želi ili ne smije proslaviti Dan državnosti kao svi ostali hrvatski građani. Datum 30. svibnja nije bio samo odluka dr. Tuđmana, 30. svibnja bio je i jest volja hrvatskog naroda.

Stoga poruka Milanoviću i njegovim trabantima koji pokušavaju obnoviti propalu politiku detuđmanizacije - Nikada u tome neće uspjeti!

Milanović - udbaška pudlica & provokator

Novi Kremljenkov biser

Dopustite mi da komentiram i Milanovićev nasrtaj na pozdrav 'Slava Ukrajini'. To je nastavak njegovih laži i politike koja otvoreno zastupa interese Kremlja i ruske agresije, a želi nanijeti štetu napadnutoj Ukrajini, koja brani svoj teritorij i neovisnost.

IZ RUSIJE S LJUBAVLJU: Karijes s Pantovčaka - kremljanski glasnogovornik

HABIJAN: Komunistički cinker sveo se na redikula. Ili šmrkavog klauna

Frustriran svojom komunističkom prošlošću, nesposobnošću i premijerskim posrnućem, Milanović širi mržnju, najgorim uvredama i lažima nasrće na uspješnije od sebe.

Institut predsjednika države potpuno je degradirao, a sebe sveo na redikula. Ili šmrkavog klauna, ako vam je draže. Imam osjećaj da ljudi navečer upale TV kako bi vidjeli što će tragikomičnog izreći.

Milanovićev opaki naum

U ovoj sramoti, međutim, nije pitanje samo datuma, nego i njegove agende - detuđmanizacije! Započeo ju je micanjem Tuđmanove biste s Pantovčaka, i to uz podršku svog ortaka Grbina. Čemu se čudite, pa Grbin je izišao iz SDP kad je Ivica Račan 2006. položio cvijeće na grob predsjednika Tuđmana!?!

A A A