Vijesti
7. 6. 2023.

Pobjeda HDZ-a, teški poraz Mire Bulja, potop SDP-a na mjesnim izborima u Sinju!

Naša je stranka osvojila 1.366 glasova, MOST 1.001, a SDP - 62. Pobijedili smo u 7 mjesnih odbora (Sinj, Glavice, Brnaze, Turjaci, Obrovac, Bajagić i Gljev), u kojima živi 85.45% građana Grada Sinja. Najjednostavnije rečeno, Miro Bulj, Nikola Grmoja & MOST postaju sve naporniji hrvatskim ljudima: šuplje priče, primitivni ispadi, provokacije u korist partije i Grbina, lažno mesijanstvo i kompleksi, svakodnevne laži, stalna proizvodnja sukoba… Ni ovaj poraz, međutim, MOST-ovi mališani nisu mogli dostojanstveno podnijeti,. Zapetljali su se u slične spinove i laži kao nakon debakla na mjesnim izborima u Rijeci.

Sinj je rekao dosta neradu koji je u naš voljeni grad prije dvije godine donio Miro Bulj! - poručili su nakon naše uvjerljive pobjede iz Gradske organizacije HDZ-a:

- Na polovici mandata građani su Bulju poslali jasnu poruku o tome što misle kako vodi Sinj: nedovoljan (1)!

Dragi sugrađani, hvala vam na ukazanom povjerenju i nadamo se da ćemo predanim radom kroz dvije godine zadobiti vaše povjerenje i za upravljanje Gradom! - najavili su sinjskog HDZ-a.

HDZ 85.45% (+1.97%); MOST 12.58%

Podvucimo crtu. HDZ je slavio u 7 mjesnih odbora u kojima živi 86.5% građana Grada Sinja te usto podržao nezavisnu listu koja je pobijedila u MO-u Čitluk (1.97% ukupnog stanovništva).

MOST je pak dobio većinu u preostalih 6 (od ukupno 14) mjesnih odbora, ali koji sačinjavaju samo 12.58% stanovništva Grada Sinja.

Svaka dobra vijest za Hrvatsku i Hrvate loša je za zlonamjernu oporbu

Bulj je inače svakodnevno pozivao sugrađane da iziđu na izbore za mjesne odbore, čak i preko službene stranice Grada Sinja, no uzalud mu je bio taj trud.

MOST se tješi & podcjenjuje Sinjane

Nakon što ih je prošao prvotni šok uslijed izbornog debakla (i nakon što je Bulj 20-ak šutio i skrivao se u mišjoj rupi), mališani su na svojim nacionalnim mrežama krenuli sa spinovima o „nezaustavljivom rastu MOST-a“. Kad ih nitko drugi neće tješiti, onda to moraju sami činiti.

Nijedna njihova objava, međutim, ne može poništiti činjenicu da je Miro Bulj nakon dvije godine na čelu Grada Sinja doživio, crno na bijelo, teški poraz.

Očekivani Buljev posrtaj

Buljev je poraz, moramo priznati, i bio očekivan s obzirom da mu je dosadašnji mandat obilježen manjkom ostvarenih obećanja, a viškom svađa, primitivnih ispada i notornih laži - poput one da je „ukinuo prirez“. A to su napravili njegovi prethodnici, i to na prijedlog HDZ-a.

Podjednako je očekivano i to što MOST sada ponovno pokušava zavarati javnost, podcjenjujući ponajprije Sinjanke i Sinjane, ali i vlastite birače - kojih je prema svim anketama iz mjeseca u mjesec sve manje i manje.

Crobarometar: HDZ sam uvjerljivo jači nego SDP/MOST & NE Možemo skupa!

Grmoja opet laže

Tako Grmoja, kao što se sjećate, ni debakl na nedavnim mjesnim izborima u Rijeci nije mogao dostojanstveno podnijeti. Opet je lagao, vjerojatno već i samog sebe.

Ispalio je da je MOST - premda je dobio samo 4 vijećnika - „na 3. mjestu, odmah nakon HDZ-a i SDP-a“. A istina glasi da su u Rijeci ispred njegove družine i PGS (18 mandata), i HSU (10), i Akcija mladih (5). Ne računajući nezavisne liste (26), MOST je podijelio 6. mjesto s Listom za Rijeku.

Tragikomični MOST-ovi provokatori

Ali, ne brinite, tragikomično vodstvo MOST-a i ovih će dana ponavljati da „samo što nisu preuzeli vlast u Hrvatskoj“.

O toj neslavnoj epizodi MOST-ovih provokatora, jednoj od mnogih, više na donjem linku:

Grmoji je 4 više od 18

A A A