Vijesti
8. 6. 2023.

Imamo rebalans! Bio je to loš dan za MOST-ove primitivne provokatore

(VIDEO) Bilo glasovanje srijedom ili petkom, u Hrvatskom je saboru epilog isti: oporba je opet demonstrirala nemoć i neodgovornost, a većina predvođena HDZ-om čvrstoću, stabilnost i odgovornost prema građanima. Sa 77 glasova ZA i samo 24 protiv donesene su izmjene Državnog proračuna. Tragikomični MOST-ovci i Socijaldemokrati napustili su sabornicu prije izjašnjavanja. Da su i ostali, oporba opet ne bi skupila ni dvije trećine glasova s kojima na papiru raspolaže. Jadno i neozbiljno. Osim što su, uobičajeno, sami sebe sramotili, mališanima je dodatno prisjeo dan jer je zastupnica Danica Baričević „obrisala pod“ s notornim Buljem. Dodajmo da je na mjesto HDZ-ove Nadice Dreven Budinski u saborske klupe ušao krapinski gradonačelnik Zoran Gregurović.

Rebalansom proračuna naša Vlada RH nastavlja štititi standard hrvatskih građana i gospodarstvo, subvencionirati cijene energenata, čuvati društvenu koheziju, ubrzavati rast BDP-a te povećavati plaće i broj radnih mjesta.

REBALANS PRORAČUNA: Pomažemo građanima, čuvamo društvenu koheziju, ubrzavamo gospodarski rast & povećavamo plaće!

Što jest, jest, Bulju baš i ne ide zadnjih dana

Osim što su donesene izmjene Državnog proračuna, od saborskih događaja te srijede, 7. lipnja, izdvajamo i …

… slobodni govor naše zastupnice iz Splitsko-dalmatinske županije Danice Baričević, koja je odvažno stala pred verbalnog nasilnika, primitivnog provokatora i licemjera Miru Bulja te mu u lice sasula sve što ga slijedi.

Što jest, jest, Bulju baš i ne ide zadnjih dana. Prvo je doživio teški poraz na mjesnim izborima u Gradu Sinju …

Pobjeda HDZ-a, teški poraz Mire Bulja, potop SDP-a na mjesnim izborima u Sinju!

… a potom mu je Upravni sud poništio nezakonito postavljanje ravnateljice sinjskoga dječjeg vrtića (klasično MOST-ovsko uhljebljivanje).

Sinj je postao Buljev talac

Na kraju toga po Bulja vrlo lošeg trodnevlja, s njim je na Markovu trgu „obrisala pod“ HDZ-ova Danica Baričević:

- Glasan po pitanju poštenja, a krši zakone. Glasan po pitanju demokracije, a isključiv pri kadroviranju. Punih usta Domovinskog rata, a nepošten prema uglednoj hrvatskoj braniteljici, koju je pokušao protuzakonito zaustaviti u kandidaturi za ravnateljicu vrtića. To je Bulj - 'wannabe' nacionalni političar koji u Zagrebu glumi bombardera na Markovu trgu, ali redovito aktivira političke 'bombe' u vlastitom gradu.

USKOK u gradskoj upravi, pogodovanja ortacima, netransparentnost, neostvarena obećanja, licemjerje i lažno 'pravedništvo', pozivanje na anarhiju i kaos, red kuknjave, a red prijetnji i uvreda… to je uhodana praksa sinjskog gradonačelnika - dodala je naša zastupnica:

- Sinj je postao Buljev talac, stoga su mu sugrađani na zadnjim izborima i pokazali palac prema dolje. Miro, ovo je tek početak. Možeš kako hoćeš, ali ne i dokle hoćeš!

HVALA NADICI, DOBRO DOŠAO, ZORANE!

Prema prijašnjem dogovoru, na mjesto Nadice Dreven Budinski u Klub HDZ-a došao je krapinski gradonačelnik i predsjednik HDZ-a Krapinsko-zagorske županije Zoran Gregurović. Nadici i Zoranu želimo puno uspjeha i sreće u budućem radu!

A A A