Vijesti
21. 6. 2023.

Peškarija - nova Puljkova šporkarija!

(VIDEO) A gdje je sada “neustrašiva pravednica” gđa Maja Đerek? Navodno je na bolovanju… Ili Split ili Puljak! Grad Split postao je talac vlastitog gradonačelnika - poručio je politički tajnik HDZ-a Ante Sanader nakon tko zna kojeg već Puljkova samosramoćenja i posrnuća. Splićanke i Splićani shvaćaju da uz takvog prevaranta za njih nema nikakve nade. Predsjednik splitskog HDZ-a Tomislav Šuta: „Puljkovi su uhvaćeni s prstima u pekmezu (tj. besplatnoj oboritoj ribi) pri pokušaju pogodovanja na Peškariji. Tužno je gledati kako se ti licemjeri sada koprcaju“.

Fejker nad fejkerima Ivica Puljak opet duboko podcjenjuje Splićanke i Splićane: i poslije dvije godine vlasti za svaki svoj posrtaj i šporkariju, za svaku vlastitu laž ili neostvareno obećanje, za svaki sukob u već tragikomičnom “Centru” pokušava optužiti HDZ. Bilo bi mu bolje da se primi ozbiljnog posla umjesto što se nastavlja blamirati sa sve stupidnijim PR-om i pogodovati ortacima.

BRAVO! Mjesni izbori u Splitu: Pobjeda HDZ-a, posrnuće Centra, potop MOST-a!

Davno je Sanader to najavio

Kako je davno najavio politički tajnik HDZ-a Ante Sanader - sugrađani će kad-tad pitati Puljka što je stvarno napravio!

Puljka će građani kad-tad zapitati: Što si stvarno napravio?

Sanader, koji je predsjednik splitsko-dalmatinskog HDZ-a, i danas se oglasio - u povodu novoga Puljkova skandala.

Jedni ga nazivaju „Slučaj Noštromo“, drugi „Afera Peškarija“. Svejedno, dođe na isto. Puljak se ponovno osramotio.

Hoće li Dalija smijeniti prevaranta Ivicu?

Komentirajući odluku Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa da otvori predmet protiv splitskog gradonačelnika Ivice Puljka (Centar), Sanader je rekao da je Peškarija nova Puljkova šporkarija te pozvao političku tajnicu Centra Daliju Orešković da ga smijeni:

- Gospođa Orešković pokušava se izvući iz cijele situacije i „oprati“ svoj obraz pred javnosti. Ako stvarno misli ono što govori, pozivam je da smijeni predsjednika svoje stranke Ivicu Puljka.

Kao drugi aspekt afere izdvojio je činjenicu da je Marijana Puljak uhvaćena u čistoj laži:

- Hladno je, ne trepnuvši okom, htjela prevariti javnost tvrdeći da su svi računi za večeru na Peškariji (restoran Noštromo) plaćeni. Njezin suprug Ivica, međutim, kaže da nije ništa platio.

Gdje je nestala „neustrašiva pravednica“?

Interesantno je pitanje i gdje je sada Maja Đerek, koja je bila „hrabra“ kada je trebalo izbaciti sirotinju na ulicu iz gradskih socijalnih stanova - završno je poentirao Sanader:

- Očekujem da gospođa prokomentira Puljkove protuzakonite postupke, ali i njegov sukob interesa zbog neplaćanja računa u Noštromu. Navodno je na bolovanju… Grad Split postao je talac vlastitog gradonačelnika. Ili Split ili Puljak!

„PULJKANJE“

I prvi čovjek splitskog HDZ-a Tomislav Šuta osvrnuo se na pokušaj gospođe Puljak da obmane javnost. Istaknuo je da je u „7 sekundi ovog videa stalo sve što su Puljkovi donijeli Splitu“.

A A A