Vijesti
25. 8. 2023.

Zagreb zarastao u travi. Tomašević i možemosi iz dana u dan potvrđuju svoju disfunkcionalnost & nesposobnost da upravljaju glavnim gradom

Upravljati velikim sustavom nešto je sasvim drugo od aktivističkog lupanja loncima i valjanja po cesti. Mladež HDZ-a pokrenula je akciju snimanja i „označavanja“ zapuštenih gradskih površina, kojoj su se pridružili utemeljitelji naše stranke i organizacije HDZ-a po ZG četvrtima. „Očekivali smo bar minimalni pomak u više od dvije Tomaševićeve godine, no dobili smo prelijevanje iz šupljeg u prazno, uz stalno prebacivanje krivnje. Bezidejnost i kasne reakcije trenutačne gradske vlasti vidimo na svakom koraku. Pogledajte samo kako izgledaju ulice i parkovi u Zagrebu!“ - poručio je nacionalni predsjednik MHDZ-a i gradski zastupnik Maksimilijan Šimrak.

Zanemarivanje potreba građana i nedostatak liderstva u Gradu Zagrebu naša je svakodnevica. Zagreb je postao zapuštena europska prijestolnica - ističe se u objavi Mladeži HDZ-a.

U žalosnoj priči o nezakonitom poskupljenju vode Tomašević je najmanje 5 puta lagao Zagrepčane!

Nepokošena trava, prljave ulice i hrpa komunalnih problema nešto su na što smo se već navikli, ali ne bismo smjeli jer zagrebačke obitelji mjesečno izdvajaju znatan dio svojih budžeta za adekvatnu gradsku uslugu.

Još jednom pozivamo gradonačelnika Tomislava Tomaševića da se krene baviti poslom za koji je izabran - poručuju iz MHDZ-a.

„Iz šupljeg u prazno“

“Kako je bombastično najavljivao svoja 'rješenja za gradske probleme', očekivali smo bar minimalni pomak u dvije godine Tomaševićeve vlasti, no dobili smo prelijevanje iz šupljeg u prazno, uz popularno prebacivanje krivnje“ - izjavio je predsjednik MHDZ-a i zastupnik u Gradskoj skupštini Maksimilijan Šimrak:

- Bezidejnost i kasne reakcije trenutačne gradske uprave vidimo čim se osvrnemo oko sebe. Pogledajte samo kako izgledaju ulice i parkovi u Zagrebu - obrasli travom! Ako uzgajanje alergena nije strateška odluka možemosa, onda gradska vlast jednostavno ne radi dobro svoj posao.

Širenje akcije na terenu

U akciju snimanja i „označavanja“ zapuštenih gradskih površina - tih svjedočanstava o Tomaševićevoj nesposobnosti i disfunkcionalnosti možemosa - uključili su se i zagrebački utemeljitelji HDZ-a ...

…. te organizacije HDZ-a po gradskim četvrtima, od kojih izdvajamo objavu iz Novog Zagreba - zapad.

Što je sljedeće?

Nakon poskupljenja komunalnih usluga, drastičnog smanjenja potpora za djecu, agresivnih pokušaja ideološke transformacije Zagreba, propasti "plana" gospodarenjem otpadom, pojave divljih svinja i pretvaranja grada u džunglu, bojimo se i pomisliti što je sljedeće!?!

A A A