Vijesti
19. 9. 2023.

Andrej Plenković deklasirao nemoćne i patetične oporbenjake

(VIDEO) AKTUALAC (1). Kako smo najavili, tako je i bilo. Predsjednik naše Vlade i naše stranke već je s prvim odgovorima na zastupnička pitanja snagom argumenata i efektnim „kontranapadima“ obrisao pod s izgubljenom oporbom. U jednom trenutku čak su i pobjegli iz sabornice. „Troskot, radije javnosti objasnite svoje kave s lobistima energetskih kompanija. Ili priču o socijalnom stanu Grada Zagreba u kojem ste živjeli dok ste predstavljali kao 'veliki menadžer'. Provokacije i doušništvo - to je modus operandi družine zvane MOST“. Premijer Plenković imao je što reći i licemjernom Penavi.

„Veselim se aktualnom prijepodnevu. Čujem da će sva oporbena pitanja, osim jednog, biti meni upućena. To je dobro, imat ću dovoljno vremena da ponovno naglasim sva nepobitna postignuća naše Vlade“ - istaknuo je Andrej Plenković večer uoči aktualca.

Predsjednik Vlade RH i HDZ-a najavio je da će se u saborskoj raspravi posebno fokusirati na cjeloviti paket zaštitnih mjera, smanjivanje cijena namirnica i izvješće svjetske agencije Standard & Poor's kojim su izgledi kreditnog rejtinga RH poboljšani iz stabilnih u pozitivne:

- Sve što sam naveo daleko je važnije od uobičajenih oporbenih podmetanja i floskula. Argumenti o našim uspjesima jači su od spinova.

Izvješće agencije Standard & Poor's potvrđuje da smo donosili dobre odluke u krizama! RH na korak do A razine investicijskog rejtinga

Isprazni likovi ispraznili sabornicu

Rečeno - učinjeno. U jednom se trenutku oporba čak i - razbježala!

Em je premijer Plenković već s prvim odgovorima na zastupnička pitanja deklasirao, dotukao vrle oporbenjake, em su oni i inače takvi - neodgovorni, neozbiljni i lijeni. A vodili bi državu!?

Isprazni likovi ispraznili su sabornicu. No i prije aktualnog prijepodneva znali smo kakva je oporba. Plenković nije ni kročio u Hrvatski sabor, a te je zavidne i nesposobne bezveznjake već bio - pobijedio!

U ovom članku donosimo Plenkovićeve kontravoleje na šuplje podvale Ivana Penave (Domovinski zastoj) i Zvonimira Troskota (MOST-ovi mališani):

PENAVA - ŠAMPION LICEMJERJA!

Bez potpore HDZ-a nikada ne biste postali gradonačelnik Vukovara! Nakon što ste cijelu karijeru gradili u HDZ-u, stranci koja Vas je stvorila, odjednom ste tako briljantno prosvijetljeni da nasrćete na sve uspjehe naše Vlade. A prije ste ih na sva usta hvalili, sve dok na unutarstranačkim izborima niste uvjerljivo izgubili za zamjenika predsjednika HDZ-a.

Osim toga, licemjerno prešućujete lako provjerljive činjenice: u ovom smo mandatu za Vukovar ugovorili razvojno-socijalne projekte u vrijednosti 174 milijuna eura, proglasili 18. studenog blagdanom, a Vukovar mjestom posebnog pijeteta, dali za Vodotoranj 2.5 milijuna eura iz Fonda za obnovu Grada Vukovara - čija sredstva Vlada RH kontinuirano povećava.

Ulažemo milijune u zdravstvo, gospodarstvo i poljoprivredu, a vratili smo i pobjedničku Hrvatsku vojsku u Grad Heroj. Svojim crnim i depresivnim komentarima nećete moći zakriliti istinu i naša postignuća!

PROVOKATOR TROSKOT

Umjesto da se smijuljite, radije javnosti objasnite svoje kave s lobistima koji imaju poslovne interese u HEP-u. Ili priču o socijalnom stanu Grada Zagreba u kojem ste živjeli dok ste predstavljali kao „veliki menadžer“. Provokacije i doušništvo - to je modus operandi Vaše „prosvijetljene“ ekipe.

Svi koji su bili imalo ok iz one prve postave MOST-a pobjegli su od vas glavom bez obzira, uključujući i četvero ministara koja sam uživo smijenio na sjednici Vlade. Svi su utekli najdalje što su mogli i mole Boga da se nitko ne sjeti da su ikada bili s vama!

Podsjetnik uredništva:

Troskot je agent provokator krupnog kapitala i interesnih lobija. Pokušao je spriječiti zamrzavanje cijena namirnica strašeći narod da će ono dovesti do „potpune nestašice“, a štitio je profitere i tvrdeći da se porezom na dodatnu dobit „kažnjavaju uspješni“.

MOST želi zaustaviti smanjenje cijena hrane u trgovinama, nove zaštitne mjere, naknade za ugrožene sugrađane & porast neto plaća

A A A