Vijesti
19. 9. 2023.

Grbin, Ahmetović, Bauk, Hajdaš Dončić… Teško bismo sami mogli naći „boljeg“ protivnika od ovakvog SDP-a!

(VIDEO) AKTUALAC (2). PVRH/PHDZ Plenković: Zastupniče Grbin, Vi ste premijerski kandidat u ostavci sa štrikom oko vrata! Bit ćete 3. šef SDP-a zaredom koji nakon parlamentarnih izbora podnosi ostavku. To je već sada jasno! * Zastupnice Ahmetović, bili ste kolovođa svih onih koji su pokušali spriječiti da Hrvatska dobije LNG terminal na Krku, da stekne neovisnost o ruskom plinu. To je Vaša stečevina, po tome ćete ostati upamćeni! * Zastupniče Bauk, znate li koja je razlika između SDP-ove i HDZ-ove Vlade? Danas Hrvatska ima 215.000 zaposlenih više nego na kraju vašeg mandata! Kao SDP-ov ministar mogli ste samo sanjati ekonomske rezultate koje mi postižemo!

U nastavku Aktualnog prijepodneva u Hrvatskom saboru predsjednik Vlade RH i HDZ-a Andrej Plenković efektno je uzvraćao (i) zastupnicima partije: komesarki/bageristici Mireli Ahmetović, posrnulom Peđi Grbinu i Milanovićevu ortaku Arsenu Bauku.

Donosimo ključne poruke iz Plenkovićevih odgovora:

GRBIN - PREMIJERSKI KANDIDAT U OSTAVCI

Zastupniče Grbin, Vi ste premijerski kandidat u ostavci sa štrikom oko vrata! Uzeli ste lovu od 18 zastupnika koje ste protjerali iz vlastite partije i time plaćate skupog savjetnika da vam smišlja ovako „briljantan“ ulazak u kampanju. Bit ćete 3. predsjednik SDP-a zaredom koji nakon parlamentarnih izbora podnosi ostavku! To je već sada jasno.

Partijska Baba Vanga

Otvoreno ste govorili da nikada ne biste odali počast na grobu prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana, a još ste za „koordinatora“ uzeli Hajdaša Dončića, lika koji se protivio Pelješkom mostu i LNG terminalu, koji je kao Baba Vanga najavljivao 400.000 otkaza u koroni.

Da smo htjeli „boljeg“ protivnika, teško bismo ga sami našli.

HDZ-SDP 20:2

Kad već toliko volite statistiku, evo Vam jedne - u vrijeme SDP-ove vlade hrvatski je BDP u apsolutnom iznosu povećan za 2 milijarde eura, a u našem mandatu za - 20 milijardi. I hrvatski građani to vide!

Izvješće agencije Standard & Poor's potvrđuje da smo donosili dobre odluke u krizama! RH na korak do A razine investicijskog rejtinga

AHMETOVIĆ - OVISNA O RUSKOM PLINU

Zastupnice Ahmetović, bili ste kolovođa svih onih koji su pokušali spriječiti da Hrvatska dobije LNG terminal na Krku, da stekne neovisnost o ruskom plinu. To je Vaša stečevina, po tom ćete ostati upamćeni!

SDP-ova komesarka mogla bi opet skakati pred bagere

Nakon što smo se izborili za čak 101 milijuna eura bespovratnih EU sredstava i uložili ih u terminal, sada ćemo kapacitete od 2.9 milijardi kubika proširiti na čak 6.1 milijardi te će tako Hrvatska prerasti u energetsko čvorište za srednju i istočnu Europu!

A Vi ste to, ponavljam, pokušali sabotirati.

Ako ste protiv mjera, slobodno nadoplatite razliku

Budući da ste protiv i energetskih mjera Vlade, pozivam Vas da osobno nadoplatite višak onog što ste i sami cijelo vrijeme plaćali povoljnije - zahvaljujući upravo tim „lošim“ mjerama. I struju i plin i gorivo.

Hrvatska ima nove zaštitne mjere! Smanjene su i zamrznute cijene za 30 prehrambenih i higijenskih proizvoda!

BAUK - MINISTAR KOJI „ZABORAVLJA“

Zastupniče Bauk, znate li koja je razlika između SDP-ove i HDZ-ove Vlade? Danas Hrvatska ima 215.000 zaposlenih više nego na kraju vašeg mandata! Kao SDP-ov ministar mogli ste samo sanjati ekonomske rezultate koje mi postižemo!

Razlika između Vašeg frienda Milanovića i nas? On je za Rusiju, mi za Ukrajinu!

Ljevičarskim rječnikom - previd

Sandra Benčić i MVEP Gordan Grlić Radman? Oboje su - kako to sada nazivaju ljevičari koji gospođu sada žele iščupati iz problema - učinili „previd“. I zbog toga će ih Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa, očekuje se, novčano kazniti. I sami ste rekli da u tim slučajevima nije bilo nikakvog kriminala.

A A A