Vijesti
13. 1. 2024.

Dok Vlada snažnim mjerama štiti životni standard & podiže plaće, Puljak sugrađanima otima neradnu nedjelju, nabija poreze & poskupljuje komunalna davanja!

Ante Sanader: Više nikog i ne čudi da rejting protusocijalnog 'Centra' morate tražiti mikroskopom po anketama. Puljkov je jedini program optuživati druge za vlastito posrnuće, no to više ne prolazi. Tomislav Šuta: Split je po indeksu razvijenosti pao sa 61. na 73. mjesto - za čak 12 pozicija! Naš grad, nažalost, ne samo da stagnira, nego i nazaduje. Puljkov će mandat završiti kao jedno veliko - ništa. Danica Baričević: Onako nesposoban, Ivica je odluke prepustio svojoj Marijani. Ponašaju se kao da je Split njihova privatna tvrtka.

Splićanke i Splićani postali su svjesni da s prevarantom Ivicom Puljkom za njihov grad nema nikakve nade! - jednodušna je to poruka s konferencije za medije splitsko-dalmatinskog HDZ-a.

Javnosti su se obratili predsjednik splitskog (gradskog) HDZ-a Tomislav Šuta, zastupnica s Brača Danica Baričević te prvi čovjek Županijske organizacije HDZ-a (i politički tajnik naše stranke) Ante Sanader.

Donosimo ključne poruke:

ŠUTA: Odbio sve mjere za umirovljenike, ugrožene sugrađane i mlade obitelji

Split je pod Puljkom i njegovom disfunkcionalnom družinom po indeksu razvijenosti pao sa 61. na 73. mjesto - za čak 12 pozicija! Podigao je porez na dohodak i uporno povećava cijene gradskih usluga, a istodobno odbio sve mjere potpore koje smo predložili za umirovljenike, socijalno ugrožene sugrađane i mlade obitelji.

Tradicionalni u vrijednostima & moderni u vođenju stranke, to je recept da se HDZ vrati na čelo Grada Splita

Nema nijedan svoj projekt, a ono malo što radi ili glumi da radi, to je preuzeo od prijašnjeg gradonačelnika Andre Krstulovića Opare. Split, nažalost, ne samo da stagnira, nego i nazaduje. Puljkov će mandat završiti kao jedno veliko - ništa.

BARIČEVIĆ: Od namještanja natječaja do ‘Lex Ivošević‘

'Pravednik' Puljak postupa klijentelistički i nepotistički - od namještanja natječaja za javne prostore restoranima do ‘Lex Ivošević‘, tj. krojenja pravilnika o davanju u najam gradskih stanova.

Onako nesposoban, Ivica je odluke prepustio svojoj Marijani. Ponašaju se kao da je Grad Split njihova privatna tvrtka.

Hoće li Ivica Puljak staviti škartoc na glavu zbog primitivnog nasilnika Bojana Ivoševića?

SANADER: Otima plaće & vrijeđa vjernike i sve obiteljske ljude

O porezu na plaće koji je nametnuo Puljak 'tući' ću cijelu godinu ako bude trebalo! Splićanima je već oteo plaće, a želi im oteti i neradnu nedjelju, vrijeđajući pritom vjernike i sve obiteljske ljude.

Hrvati su jasno poručili što misle o Puljkovu vrijeđanju vjernika & svih koji se ne dive njegovoj neizmjernoj umišljenosti, isključivosti i nesposobnosti!

Stoga više nikog i ne čudi da nacionalni rejting protusocijalnog i proturazvojnog 'Centra' morate tražiti mikroskopom po anketama. Puljkov je jedini program optuživati druge za vlastito posrnuće, no to više ne prolazi. Na njegovo žaljenje.

A A A