Vijesti
15. 1. 2024.

Grbin se sveo na političkog patuljka, korumpirani MOST otvoreno se nudi SDP-u, a možemosi su oličenje nesposobnosti & prevare birača!

(VIDEO) „AKTUALAC“. PVRH Plenković: Zastupniče Grbin, čak je i Bernardić za Vas gigant! U mandatu SDP-a prosječna je plaća porasla za 24 €! Mi smo je pak podigli za 430 €. Ili 18 puta više od vas! A i dalje će rasti, sigurno i stabilno. * Zastupniče Hajdaš Dončiću, hoće li izbori biti mjesec prije ili poslije, Vama je to svejedno! Ostat ćete u oporbi, 3. mandat zaredom! * Zastupniče Grmoja, MOST sam sa zadovoljstvom izbacio iz Vlade. Sugeriram SDP-u da ni u bunilu ni pod opijatima ne surađuju s Vama! * Zastupnice Kekin, kad ste zabijali zastavu na Jakuševec, mislio sam da u džepu imate rješenje za otpad. Ali, sad tražite pomoć od nas. Vaša su obećanja netragom nestala.

Aktualnim prijepodnevom započela je nova, 21. sjednica ovog saziva Hrvatskoga sabora. Premijer Andrej Plenković odgovarao je, zajedno s ostalim članovima Vlade RH, na pitanja 39-ero zastupnika.

Frustriranim i jalnim oporbenjacima predsjednik Vlade RH i HDZ-a odgovarao je oštro, ali argumentirano. Više nego dovoljno da po tko zna koji put raskrinka njihovu zlonamjernost i destruktivnost.

Donosimo ključne naglaske iz odgovora SDP-ovim luzerima Peđi Grbinu i Siniši Hajdašu Dončiću, politički korumpiranom Nikoli Grmoji i proturazvojnoj Ivani Kekin.

PRED BIRAČIMA JE JEDNOSTAVAN IZBOR!

Zastupniče Grbin, kada Vas usporedimo s prethodnicima na čelu SDP-a, ne samo da ste najveći patuljak, nego je čak i Bernardić za Vas bio gigant! Želite li podsjetiti hrvatske građane koliko je u 4 godine mandata SDP-ove Vlade narasla prosječna plaća? Za 24 eura! Hrvati zasigurno vape za još jednim takvim „postignućem“.

Na veliko žaljenje Grbina, Grmoje & Benčić, Hrvatska kontinuirano raste!

„Minimalac“ sa SDP-ovih 414 na sadašnjih 840 €

S druge strane, naša je Vlada prosječnu plaću u Hrvatskoj podigla za 430 eura - ili 18 puta više od vas! Povećali smo je sa 749 eura iz 2016. na sadašnjih 1.178 eura . A i dalje će rasti, sigurno, stabilno i kontinuirano! „Minimalac“ smo pak podigli s vaših 414 na 840 € bruto. Pred biračima je izbor - jednostavan!

JEDINA AMBICIJA - NOVA POBJEDA HDZ-a!

Zastupniče Hajdaš Dončić, hoće li se izbori održati mjesec prije ili poslije, vama je apsolutno - svejedno! Ništa se neće promijeniti, SDP će ostati u opoziciji, i to treći mandat zaredom. Shvaćam da vam nije lako.

U novu godinu HDZ je ušao s rastom rejtinga, a Hrvati s većim plaćama!

I Vaše pitanje i ono Vašeg šefa „Političkog Patuljka“ djeluju kao da ste se već pomirili s time da nemate šanse. Što potvrđuju i ankete, prema kojima je Bernardić naspram vas danas bio uistinu gigant. Moja je jedina ambicija da HDZ pobijedi i da ponovno budem hrvatski premijer. I u 2025. gledat ću Vas s ovog mjesta kada još jednom budete oporbeni zastupnik. 

Habijan? Da se ne radi o Milanoviću, ljevičari bi dizali „revoluciju“! EU dužnost? Planiram pobijediti na izborima & nastaviti povećavati plaće i BDP!

NEUTAŽENI NARCISOIDNI PORIVI MOST-a

Zastupniče Grmoja, Vi predstavljate korumpirani MOST! Stranku koju sam sa zadovoljstvom izbacio kroz prozor iz Vlade. Sada se već otvoreno nudite SDP-u, ali im sugeriram da ni u crnom bunilu ni pod utjecajem opijata ne surađuju s Vama. To je preporuka ljevici - jer su vas na desnom spektru ionako već svi prozreli, toliko da ne bi s Vama više ni kavu popili.

MOST-u uopće nije bitno jesu li „informacije“ koje dilaju lažne i štete li nacionalnim interesima, važno im je jedino nasrtati na HDZ!

Hrvati vide da imate neutažene narcisoidne porive. Svi koji su imalo vrijedili pobjegli su glavom bez obzira iz MOST-a. Ostalo je vas par koji trebate neku vrstu institucionalne pomoći. Vi ste politička korupcija na djelu!

UČINIT ĆEMO SVE DA I GRAD ZAGREB BUDE USPJEŠAN!

Zastupnice Kekin, imao sam dojam da vi - kada ste onako samouvjereno zabijali zastavu na Jakuševcu - imate sva rješenja u džepu. Da se vaša borba za „boljitak“ Zagreba temeljila na stotinama sati proučavanja rješavanja problema otpada. Ali, sada ispada da za to morate pitati Vladu. Vaša obećanja iz kampanje netragom su nestala, pokazalo se da se protivite svakom rastu i razvoju.

Za Jakuševec je odgovornost na Gradu Zagrebu, na Tomaševiću, nesposobnim možemosima & njihovim junior partnerima iz SDP-a!

U Hrvatskoj ima sjajnih primjera kako lokalne jedinice gospodare otpadom, no vaša gradska vlast nije takav primjer. Naša Vlada će, međutim, učiniti sve da i Zagreb bude uspješan - kao što i inače rješavamo brojna pitanja u glavnom gradu - od niže cijene goriva, plina i struje, preko pomoći umirovljenicima, do ulaganja u promet i obnovu! Ministar Habijan sastat će se s Tomaševićem, a stručnjaci rade na najboljem rješenju za Zagreb. Koje vi - nemate!

A A A