Vijesti
17. 2. 2024.

Pitanje za natražne ljevičare, jedva okupljene iz cijele zemlje nakon tjedan dana priprema i agresivne kampanje: Zar stvarno mislite da ćemo ustuknuti?

Zar njih nekoliko tisuća stvarno misli da ćemo odustati od Zakona o hrvatskom jeziku i neradne nedjelje? Da će nas pokolebati u daljnjem povećavanju zaposlenosti i plaća, u ostvarivanju gospodarskog rasta koji je na samom vrhu EU-a, u zadržavanju euroatlantskog smjera? Da ćemo dopustiti da se zbog njihovih pritisaka zatvori LNG terminal, pa da RH opet bude ovisna o ruskom plinu? Nema povratka na staro! Partija i njeni derivati nikad više neće određivati tko treba biti uhapšen, a tko spašen. U demokraciji i pravnoj državi za to su zadužene neovisna pravosudna tijela.

O „PROSVJEDU“. Hrvatima je sada sasvim jasno zašto je proturazvojna, autoritarna ljevica odabrala Trg svetog Marka. Taj se prostor popuni već s 500 ljudi.

Stoga su portali koji su tjedan dana pružali gorljivu potporu Grbinu, Benčić i Mrak Taritaš i izišli s apstraktnom formulacijom o „tisućama ljudi“. Stvarna brojka „ubila“ bi ljevičarska nabrijavanja o „velikom prosvjedu“, „prepunom Gornjem gradu“, „krcatom Markovu trgu“.

Portali koji nisu skloni retrogradnoj ljevici objavili su pak da se okupilo „malo više od 1.000 ljudi“. Prema našoj skromnoj procjeni, ipak ih je bilo više - oko 3.000 - kada se pribroje i okolne ulice i trgovi. A koji nipošto nisu bili „dupkom puni“, što će vam potvrditi i slika s Katarinina trga.

Nije se, uostalom, skroz popunio ni ograđeni prostor na samome Markovu trgu.

Neka ih je bilo i 9.000! I što sada?

Svejedno, neka je prosvjednika bilo i duplo - 6.000! I trostruko - 9.000! Neka se uračunaju i ako su došli samo zbog sendviča koji su im nuđeni. I što sada? Ništa. Sve je isto kao prije ove subote.

Naša Vlada RH nastavlja raditi posao za koji je dobila povjerenje hrvatskih građana, a ljevica će i dalje rušiti, opstruirati i podmetati. Ovim je „prosvjedom“ samo potvrdila svoju nemoć. Ma koliko će se nadolazećih dana tješiti i napumpavati događaj, svjesna je stvarnog odaziva.

Protiv čega će proturazvojna ljevica prosvjedovati? Protiv najveće prosječne plaće, najvećeg „minimalca“ & najveće zaposlenosti u povijesti?

Da, nema povratka na staro!

Definitivno se u ovoj kampanji ljevica neće usuditi organizirati skup na nekom većem prostoru.

Agresivni i staljinistički isključivi, vulgarni i primitivni, a nesposobni i zavidni. Ni ti i takvi Milanovićevi pioniri, međutim, nisu uspjeli Hrvatima pokvariti lijepi dan. Da, nema povratka na staro!

ZPHDZ TOMO MEDVED: "Prosvjedom" nisu postigli - ništa!

Hrvatski građani od stranaka očekuju konkretne programe, ali ih ovi s retrogradne ljevice očito nemaju. I dalje se svode na mržnju prema HDZ-u i Vladi RH. A kada si spao na mržnju, ne možeš pobijediti - što će pokazati i parlamentarni izbori, kada god se održali.

Hrvatska po komesarki Ahmetović & SDP-u: Zemlja u kojoj bi partija po kratkom postupku presuđivala neistomišljenicima!

GTHDZ KRUNOSLAV KATIČIĆ: Hrvati su rekli „Dosta!“ aktivistima!

Zagrepčani su uputili posebnu poruku propalom skupu regresivnih možemosa i njihovih junior partnera iz SDP-a. Lijevi portali jedva su na „prosvjedu“ pronašli jednu osobu a da nije član partije ili njenih derivata!!! Hrvati su rekli „Dosta!“ ljevičarskim aktivistima! Preko glave im je već njihove „sposobnosti“ u gradovima Zagrebu i Splitu.

SAMO 80 SPLIĆANA STIGLO U ZAGREB. I JOŠ SE PULJAK TIME HVALI?

Iz Splita, grada sa 160.577 stanovnika, na tzv. prosvjed u Zagrebu došla su dva autobusa u organizaciji tzv. Centra. Dakle, oko 80 ljudi. Vjerojatno i manje, ali nema veze. Toliko su ih Marijana i Ivica Puljak uspjeli skupiti u drugom najvećem gradu u Hrvatskoj. U kojem su na lokalnim izborima u srpnju 2022. - u 2. krugu za gradonačelnika - dobili 27.496 glasova.

Gdje su nestali svi ti ljudi? Odgovor je jednostavan. Splićanke i Splićani su shvatili da za njihov grad više nema nikakve nade s fejkerom Ivicom, agenticom provokatoricom krupnog kapitala Marijanom i njihovim nasilnim ženomrscem Ivoševićem.

Dok Vlada snažnim mjerama štiti životni standard & podiže plaće, Puljak sugrađanima otima neradnu nedjelju, nabija poreze & poskupljuje komunalna davanja!

U toj tužnoj priči jedina je sreća to što ekstremno lijevi “Centar” nikada neće doći u priliku urušiti Hrvatsku - kao što je to uspio, prevarivši birače, napraviti u gradu svog nastanka. Split s njima i jednim SDP-ovim žetončićem ne da stagnira, nego - nazaduje. Ili Puljak ili Split!

Valjda je svima jasno zašto je ljevica odabrala Trg svetog Marka za „veličanstveni skup“, kako ga lažljivo promoviraju ljevičarski portali.

A A A