Vijesti
25. 5. 2024.

Najgori premijer u povijesti Milanović & njegov posrnuli SDP posljednji su koji bi ikome mogli dijeliti lekcije!

(VIDEO) Iz Varaždina i Male Subotice (Međimurje). Andrej Plenković, nositelj liste HDZ-a: Hrvatska je 2010. bila na 61% razvijenosti Europske unije, no na toliko je i ostala nakon 4 godine SDP-ove Vlade nacionalne katastrofe. A znate li na koliko je sada, nakon naša dva mandata? Na 76%! Dostigli smo Mađarsku, koja je gotovo 10 godina prije nas mogla koristiti golemi novac iz fondova EU-a za rast i razvoj i sve prednosti članstva. A znate li na koliko ćemo biti do kraja našeg 3. mandata u Banskim dvorima? Na 82% prosjeka EU-a! 

Uz ovako višestruko brži gospodarski rast od ostalih europskih država, s pouzdanjem očekujemo i da ćemo kreditni rejting podići na najvišu „A“ investicijsku razinu - također je najavio predsjednik HDZ-a i Vlade RH na dvama predizbornim skupovima na sjeveru Hrvatske:

- I turistički su rezultati sjajni, obaramo rekorde iz godine u godinu. S obzirom da isplaćena prosječna neto plaća u Hrvatskoj već sada iznosi 1.326 €, što je najviše u povijesti, bez imalo zadrške mogu obećati da ćemo ne samo ispuniti, nego i premašiti obećanje o njenom povećanju na 1.600 € u iduće 4 godine.

Oba skupa ususret izborima za članove Europskog parlamenta 9. lipnja … 

… prenošena su uživo putem naših društvenih mreža Facebooka i X-a.

GRBINA ĆE RIJEŠITI SDP, A MILANOVIĆA - MI. NA IZBORIMA

Prije skupa u Varaždinu, PHDZ/PVRH Andrej Plenković stao je pred novinare. 

Donosimo ključne poruke iz njegovih odgovora na pitanja o Milanoviću i njegovoj bizarnoj partiji: 

Tragikomedija zvana SDP 

Naša je demokracija u kampanji imala tragediju s kukavičkim Kršiteljem Ustava, koji je iz komfora i sigurnosti svoje dužnosti bacio Grbina kroz prozor, a nakon parlamentarnih izbora tragikomediju s teško poraženom ljevicom koja je izvodila vrtićke fore kupujući vrijeme kako bi se što kasnije suočila s vlastitim fijaskom. 

Bernardić je za njih bio frajer, odmah je, bez muljanja, dao ostavku. 

Maknut ćemo s Pantovčaka tu sramotu 

Gubitnici će, međutim, morati politički odgovarati. I Grbin i njegov idol Milanović. Prvog će riješiti sami SDP, a drugog - mi. Na predsjedničkim izborima. Maknut ćemo s Pantovčaka tu hodajuću sramotu za instituciju predsjednika RH i državu. I da vas pitam: s kim se on to konzultira dok nasrće na EU, NATO, Ukrajinu i SAD, na sve naše saveznike i partnere, a opravdava Rusiju?

HOTEL & BUČINO ULJE

Prije stranačkih, predizbornih događaja, Plenković je u svojstvu predsjednika Vlade RH u Varaždinskim Toplicama otvorio Hotel "Bernarda", a u Gradu Baroka 13. izložbu bučinih ulja Hrvatske.

„Predano radimo na ravnomjernom razvoju svih krajeva Lijepe Naše!“

U 6. BRZINI - ZA JOŠ SNAŽNIJU & VAŽNIJU HRVATSKU! 

Predsjednik naše stranke i naše Vlade ovog je tjedna, zajedno s ostalim HDZ-ovim kandidatima za europske izbore, održao predizborne skupove u Bjelovaru, Koprivnici, Gospiću, Karlovcu, Zadru, Varaždinu i Maloj Subotici.

Idućeg će tjedna, ne računajući premijerske obveze, pohoditi Donju Dubravu (Zagreb), Veliku Goricu, Sisak, Vukovar, Slavonski Brod, Zaprešić, Požegu i Viroviticu.

A A A