Vijesti
31. 5. 2024.

Milanović & njegovi poslušnici s natražne ljevice opet su demonstrirali svoju politiku detuđmanizacije!

(VIDEO) Iz Zaprešića. Andrej Plenković, nositelj liste HDZ-a: Nepoštivanje Dan državnosti i simbola hrvatske države samo će ih odvesti do teškog poraza, kakav su već doživjeli 17. travnja. Dana 9. lipnja izbacit ćemo Grbina s dužnosti predsjednika SDP-a! Pobijedit ćemo ih prvo na europskim izborima, a potom i na predsjedničkim. Siguran sam da se hrvatski narod neće dvaput zabuniti te ponovno dati glas za proruskog igrača Milanovića, za tog zavidnog i međunarodno izoliranog kompleksaša, za tu kukavicu koja nije imala hrabrosti ući pošteno, muški, u parlamentarne izbore. 
 

Od trenutka kada je kao „premijerski kandidat“ otišao na Glavni odbor SDP-a Milanović više ne predstavlja sve hrvatske građane, on je samo formalno predsjednik Republike - također je poručio predsjednik HDZ-a i Vlade RH u izjavi za medije uoči predizbornog skupa u Vršilnici Novih dvora Jelačićevih:

- Hrvatima je postalo jasno da kod njega ništa nije normalno. Ne samo da je kršio Ustav i doveo izbore za Hrvatski sabor na rub regularnosti, ne samo da želi porobiti neovisne pravosudne institucije kao dok je bio najgori premijer u povijesti, nego nas i sramoti pred svijetom pomažući Putinu i pokušavajući prebaciti Hrvatsku u ruski kamp. 

Teško poraženi Kršitelj Ustava u teškoj nervozi. Zašto se Milanović toliko boji neovisnih tijela? Zašto ih želi opet pokoriti?

Dobro je, međutim, to što postoji naša Vlada, koja zemlju drži na pravoj strani povijesti, međunarodnog prava i demokracije - napomenuo je Andrej Plenković.  

SDP-ovi licemjeri

Netjak Grbin i ostali licemjerni SDP-ovci, koji slijepo slijede strica Milanovića, do jučer su tražili iskru u oku Domovinskog pokreta - nastavio je:  

- Sada, međutim, glume branu „najcrnjoj desnici“ nakon što je taj isti DP, koji su svakodnevno moljakali za suradnju, složio većinu s HDZ-om. 

75% Hrvata dalo je - upotrijebimo njegov izraz - šup kartu Milanoviću!

Detuđmanizator & njegovi mališani

Pozivam ljevicu da nastavi bespogovorno slijediti i oponašati frustriranog detuđmanizatora Milanovića jer će si time dodatno nanijeti štetu - zaključio je:

- Samo će si zapečatiti gubitničku sudbinu! To će ih voditi do daljnjih poraza na hrvatskoj političkoj sceni.

Na Dan državnosti ispunjeni smo ponosom, zahvalnošću i optimizmom!

POBJEDNIČKA ATMOSFERA U ZAPREŠIĆU

Izravni prijenos impresivnoga predizbornog skupa u Zaprešiću mogli ste pratiti putem našeg Facebooka i X-a. 

Zajedno, idemo po novu pobjedu!

A A A