Vijesti
27. 5. 2024.

Ili snažna i važna Hrvatska uz potporu EU-a i moćnog EPP-a ili ekonomski urušena i izolirana Hrvatska bez utjecaja i ičije konkretne pomoći!

(VIDEO) IZBOR JE JEDNOSTAVAN! Andrej Plenković, nositelj liste HDZ-a: Hvala Thanasisu Bakolasu, glavnom tajniku EPP-a, na dolasku u Zagreb na naš predizborni skup i na podršci HDZ-ovoj listi! Politikom modernog suverenizma koristimo nikad čvršći međunarodni položaj RH radi povlačenja golemih, donedavno nezamislivih EU sredstava za rast i razvoj te ostvarivanje strateških nacionalnih ciljeva: Pelješki most, Schengen, euro, LNG terminal, izgradnja ili proširenje 500 dječjih vrtića, obnova, rekordna zaposlenost, 2. najbrži gospodarski rast u Europi… 

„Malo koje bi od tih postignuća bilo moguće bez dosljedne podrške Europske komisije te u EU-u vladajuće Europske pučke stranke (EPP), najjače i najbrojnije političke obitelji Starog kontinenta, koja okuplja narodnjačko-demokršćanske stranke desnog centra“ - također je naglasio predsjednik HDZ-a i Vlade RH na predstavljanju naše pobjedničke liste za EU izbore u zagrebačkom Westinu:

- U svim važnim pitanjima bili su uz nas, od izdašne novčane pomoći za teritorijalno spajanje Hrvatske Pelješkim mostom i za gospodarski oporavak nakon pandemije, preko učvršćenja naše energetske neovisnosti izgradnjom terminala na Krku i obnove nakon potresa, pa do otvaranja pristupnih pregovora s BiH!

Zajedno, rame uz rame! Sve što radimo, radimo kako bi Hrvatska bila još snažnija, još važnija, još utjecajnija!

Idemo po još jednu pobjedu! 

Zajedno, nastavljamo graditi još snažniju i važniju, još utjecajniju i razvijeniju Hrvatsku u EU-u! - zaključio je Andrej Plenković:

- Naša lista broj 5 ima daleko najbolje kandidate. Jedna smo od rijetkih stranaka iz obitelji EPP-a - što svjedoči o snazi HDZ-a - koja je uspjela tri puta za redom obnoviti povjerenje svog naroda kako bi upravljala zemljom. Ali, na tome ne kanimo stati. Nakon parlamentarnih izbora, idemo po još jednu pobjedu!

BAKOLAS: Hrvatska je priča o europskom uspjehu!

Glavni tajnik EPP-a Thanasis Bakolasu u obraćanju je istaknuo da mu je „veliko zadovoljstvo još jednom čestitati prijatelju Andreju na 3. premijerskom mandatu zaredom“:

- Taj do sada nezabilježeni politički uspjeh jasno svjedoči o povjerenju koje mu pruža hrvatski narod te o svemu dobrom što je kao lider postigao za svoju zemlju. Hrvatska je priča o europskom uspjehu, Hrvatska je postigla veliki napredak u tako kratkom vremenu!

Hrvatska - jedan od najsnažnijih glasova u Europi 

Zahvalni smo HDZ-u za sve što je učinio za političku obitelj kojoj pripada - dodao je Bakolas: 

- Hrvatska je jedan od najvažnijih, najsnažnijih i najkonstruktivnijih glasova u Europi zahvaljujući upravo Andreju! Siguran sam da će u nedjelju, 6. lipnja, većina hrvatskih građana iznova dati povjerenje HDZ-u! 

Iz Bruxellesa: Ako je mogla Europa, mogli su nam i Milanović i njegovi jataci čestitati na pobjedi. Pristojno, kulturno, civilizirano

RADNI SASTANAK

Prije samoga predizbornog skupa, glavni tajnik EPP-a održao je u Westinu radni sastanak s vodstvom naše stranke i kandidatima za europske izbore.

A A A