Vijesti
11. 7. 2024.

Predstavljen Program „Zajedno za sve izazove“. Plenković: I u iduće 4 godine pokazat ćemo kako snažan, jedinstven i moderan HDZ može pridonositi razvoju Hrvatske na svim područjima!

(VIDEO) Predstavljanje Programa za unutarstranačke izbore. Andrej Plenković: Pred nama su izravni izbori za najuže vodstvo stranke. Nakon niza izazova koji su iza nas, odlučili smo nastaviti s pobjedničkim timom - koji zajedno, skladno i kvalitetno djeluje u vođenju HDZ-a. Hrvatska je danas bolja zemlja nego prije 8 godina. Građani su to potvrdili na EU izborima, gdje smo osvojili polovicu svih mandata, a prije svega na parlamentarnim izborima - kada su Kršitelj Ustava i njegovi jataci kreirali atmosferu histerije i lažne katastrofe. Naša 3. Vlada nastavit će se baviti ključnim prioritetima - demografskom revitalizacijom, zelenom tranzicijom, digitalnom transformacijom i obrazovanjem. Uz ono što je esencijalno za svaku Vladu i stranku, a to je životni standard hrvatskih građana. Veselim se, zajedno sa svojim timom, nastaviti raditi svaki dan za Hrvatsku!

Program „Zajedno za sve izazove“ predstavili su kandidati za najuže vodstvo HDZ-a: predsjednik Andrej Plenković, zamjenik predsjednika Tomo Medved i potpredsjednici Zdravka Bušić, Branko Bačić i Oleg Butković. Ivan Anušić, također kandidat za potpredsjednika, bio je odsutan zbog sudjelovanja na summitu NATO-a u Washingtonu.

PROGRAM „ZAJEDNO ZA SVE IZAZOVE“

Program za unutarstranačke izbore tima „Zajedno za sve izazove“ možete u cijelosti pročitati OVDJE.

Donosimo još ključnih poruka kandidata za predsjednika Andreja Plenkovića:

Voditi HDZ velika je čast i odgovornost

Kada tim dobro igra, onda ga se ne mijenja. Kao i u sportu. Želimo da što više naših članica i članova sudjeluje na ovim izborima i da nam da legitimitet za iduće četiri godine. Voditi HDZ, povijesnu stranku za Hrvatsku, velika je čast i odgovornost.

Ponosni na postignuća

Prije 8 godina preuzeli smo odgovornost za vođenje HDZ-a i Hrvatske. Danas imamo najveći broj zaposlenih i najmanji broj nezaposlenih ikad. BDP je porastao za 30 milijardi eura i dosegli smo 76 posto prosjeka razvoja EU. Uveli smo Hrvatsku u Schengenski prostor i europodručje, a pristupit ćemo i OECD-u.

Ponosni na postignuća i sa željom da nastavimo mijenjati Hrvatsku nabolje, pozivamo sve članove da u subotu iziđu na stranačke izbore i podrže tim Zajedno za sve izazove za rad u iduće 4 godine.

Rješavamo važna pitanja za Hrvatsku

Što se tiče Milanovića i oporbe, mi nismo tu da se suočavamo s fabriciranim kaosom, to pobjeđujemo lagano. Mi smo tu da predanim radom rješavamo pitanja koja su važna za hrvatske ljude. Za razliku od agresivaca, primitivaca i razbijača koji ne nude - ništa.

Nakon unutarstranačkih - predsjednički izbori

Po završetku procesa unutarstranačkih izbora, prionut ćemo pripremama za predsjedničke izbore, odlučiti se za kandidata/kandidatkinju i vidjeti koji je koncept najbolji.

Očekujemo još jednu pobjedu!

Znamo da dvije trećine Hrvata žele promjenu na Pantovčaku. To je normalno i očekivano, jer je Milanović pokazao da krši Ustav RH i da nije predsjednik svih građana.

Očekujemo pobjedu i u tom izbornom procesu!

A A A