Vijesti
30. 7. 2024.

Naš kandidat za predsjednika države čvrsto će usidriti Hrvatsku u zapadni krug i vratiti civilizirani dijalog na političku scenu!

Novi predsjednik Republike stat će na kraj politici koju je u svom mandatu provodio Zoran Milanović, a to su flagrantno kršenje Ustava, osobito u vrijeme parlamentarnih izbora, odvajanje Lijepe Naše od zapadnog kruga, vođenje antiukrajinske i proruske politike te u konačnici vulgariziranje i vrijeđanje na hrvatskoj političkoj sceni. Budući predsjednik RH na međunarodnom će planu Hrvatsku držati upravo ondje gdje ona i pripada - poručio je PHDZ/PVRH Andrej Plenković.

Riječ je o kandidatu koji će čvrsto usidriti Hrvatsku u zapadni krug, u Europsku uniju i Sjevernoatlantski savez! - poručio je još PHDZ Plenković.

Hrvatska u jezgri zapadnoga svijeta

Dodao je da će naš kandidat, kao budući predsjednik RH, zajedno s Vladom voditi takvu politiku koja će na međunarodnom planu Hrvatsku držati upravo ondje gdje ona i pripada.

Nakon niza političkih uspjeha u proteklom razdoblju, okrećemo se pripremama za pobjedu i na predsjedničkim izborima!

Kraj politike Kršitelja Ustava

„Bit će to kandidat koji će vratiti civilizirani, kulturni dijalog na hrvatsku političku scenu i okončati politiku koju je provodio Kršitelj Ustava!“ - zaključio je predsjednik HDZ-a i Vlade RH.

Milanović? Netko tko flagrantno krši Ustav, tko za ustavne suce govori da su „stajske muhe“ - nema što raditi u hrvatskim institucijama!

A A A