Vijesti
5. 8. 2024.

Čestitka u povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja!

Premijer Andrej Plenković: Obilježavajući 29. obljetnicu VRO "Oluja", zahvalni smo našim vojnicima, policajcima i braniteljima, koji su pod vodstvom dr. Franje Tuđmana pokazali hrabrost i osigurali opstojnost i slobodu Hrvatske za buduće naraštaje! PPVRH i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved: Ujedinjeni i odlučni, pobijedili smo velikosrpskog agresora i položili temelje za mirni, prosperitetni razvoj naše Domovine! Slavimo tu veličanstvenu pobjedu, ponosni na našu prošlost i usmjereni na budućnost! 

Pod vodstvom dr. Franje Tuđmana

Predsjednik Vlade i HDZ-a čestitao je svim Hrvaticama i Hrvatima, svim građanima Republike Hrvatske, Dan pobjede, Dan domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja:

- Obilježavajući 29. obljetnicu VRO "Oluja", zahvalni smo našim vojnicima, policajcima i braniteljima, koji su pod vodstvom dr. Franje Tuđmana pokazali hrabrost i osigurali opstojnost i slobodu Hrvatske za buduće naraštaje!

Temelji za prosperitetni razvoj Domovine

Hrvatskom narodu čestitku je uputio i PPVRH/ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved:

- Slavimo pobjedu, ponosni na našu prošlost i usmjereni na budućnost! Zahvalni svim hrvatskim braniteljima, najviše onima koji su žrtvovali svoje živote za hrvatsku neovisnost. VRO Oluja nije bila samo vojna pobjeda, već i pobjeda volje, domoljublja i nepokolebljive odlučnosti da se izbori sloboda. Ujedinjeni i odlučni, pobijedili smo velikosrpskog agresora i položili temelje za mirni, prosperitetni razvoj naše Domovine!

A A A