Vijesti
9. 8. 2024.

SDP-ov kandidat Zoran Milanović neće uspjeti baciti Hrvatsku u međunarodnu izolaciju!

„Budući predsjednik Republike prof. dr. sc. Dragan Primorac držat će Hrvatsku čvrsto usidrenu ondje gdje naša zemlja povijesno i civilizacijski pripada - u razvijenoj Europi i na demokratskom Zapadu“ - poručeno je na radnom sastanku koji su u Splitu članice i članovi splitsko-dalmatinskog (županijskog) i splitskog (gradskog) odbora HDZ-a održali s Primorcem. „Upravo Split i Dalmacija dat će veliki doprinos u pobjedi koju očekujemo“.

Dragan Primorac je dijete Splita i čovjek koji je puno učinio za svoj grad - istaknuto je u zajedničkoj objavi HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije i HDZ-a Grada Splita na društvenim mrežama:

- Upravo smo zato prvi radni sastanak s našim kandidatom za predsjednika Republike Hrvatske održali u Splitu. Uloga predsjednika RH izuzetno je važna, pa je zbog toga pred nama iznimno važna utakmica.

Osnažit će ugled Hrvatske u svijetu

Dragan Primorac bit će predsjednik koji će jačati institucije, podići razinu političke kulture i osnaživati ugled Hrvatske u svijetu - nastavlja se u objavi:

- Svi mi znamo kojem političkom i civilizacijskom krugu Hrvatska pripada, a vrijeme je da izaberemo predsjednika RH koji će Hrvatsku u tom krugu i pozicionirati.

Snažna, jedinstvena potpora HDZ-a Draganu Primorcu u kandidaturi za predsjednika RH!

Zajedno po pobjedu!

Županijski odbor HDZ-a Splitsko-dalmatinske županije i Gradski odbor HDZ-a Grada Splita čvrsto stoje iza našeg kandidata Dragana Primorca - zaključuje se:

- Upravo Split i Dalmacija dat će veliki doprinos u pobjedi koju očekujemo.

Primorac je predsjednički kandidat koji će pobijediti Milanovića!

Uz prvog čovjeka županijskog HDZ-a Antu Sanadera i predsjednika splitske organizacije naše stranke Tomislava Šutu, na sastanku je, među ostalima, sudjelovao i splitsko-dalmatinski župan Blaženko Boban.

A A A