Vijesti
16. 8. 2024.

SDP u uobičajenoj partijskoj maniri prijekog suda unaprijed „zna“ tko je kriv za nesreću premda policija i DORH još nisu završili istragu

Potpredsjednik Hrvatskog sabora Ante Sanader, politički tajnik HDZ-a: Tragediju na Malom Lošinju Milanovićev SDP koristi za lešinarenje, prikupljanje politikantskih bodova i pokušaj popravljanja niskog rejtinga nakon dva uvjerljiva poraza - na parlamentarnim i europskim izborima. U pravnoj državi mjerodavne službe moraju najprije vidjeti što je do tragedije dovelo, a tek onda se može govoriti o odgovornosti i krivcima.

„Jadrolinija je velika firma od državnog interesa, s 2.000 zaposlenih“ - također je istaknuo Ante Sanader, koji je i predsjednik splitsko-dalmatinskog (županijskog) HDZ-a:

- U sezoni Jadrolinija prebaci više od 12 milijuna putnika i svakog dana ima 600 isplovljavanja. Iza nje je 77 godina postojanja, a dosad se nijedna ovakva nesreća nije dogodila, pa je to više neprimjerena „presuda“ SDP-ova „prijekog suda“.

Nećemo podleći pritiscima. Kada se utvrde činjenice, moći ćemo razgovarati o odgovornosti za nesreću!

Po nalogu poraženog Milanovića

Sanadera, međutim, ne iznenađuje to što si „SDP-ovci uzimaju pravo presuđivati i politizirati dok pomorci još nisu ni sahranjeni“:

- Po nalogu Kršitelja Ustava, svoga poraženog „premijerskog kandidata“ Milanovića, neki su dan nasrnuli na više od 20.000 ljudi na koncertu u Imotskom kako bi Hrvatsku ponovno dijelili na „partizane i ustaše“, na 'mi ili oni'.

Hrvatska se ne može temeljiti na propalim ideologijama i režimima, ali je SDP-ov kandidat opet demonstrirao raskoš isključivosti i licemjerja!

Partijske presude & sukobi

„U nedostatku bilo kakvih postignuća i programa Milanovićev SDP ništa drugo i nije u stanju ponuditi, osim partijskih presuda i sukoba“ - zaključio je potpredsjednik Hrvatskog sabora i politički tajnik HDZ-a.

Oleg Butković: Inzistirat ću da se utvrde sve okolnosti nesreće u Malom Lošinju kako bi obitelji poginulih saznale punu istinu

A A A