Vijesti
30. 8. 2024.

SDP-ov kandidat Milanović? Tu sramotu maknut ćemo s Pantovčaka!

Plenković: Em laže, em se ruga sugrađanima, em vrijeđa svakog tko mu se ne klanja, em bahato zloupotrebljava sredstva poreznih obveznika, em svađa Hrvatsku s čitavim demokratskim svijetom. Nakon parlamentarnih i europskih, i na predsjedničkim izborima pobijedit ćemo primitivnog i proruski orijentiranog Milanovića i njegov SDP! Bačić: Zar Hrvati ne smiju znati kada on i zašto koristi ratne avione ili brodove? Katičić: Milanović nije u stanju baviti se ozbiljnom politikom!

„Teško poraženog Kršitelja Ustava dugo nije bilo, no sada opet, nakon što se cijelog ljeta vozao borbenim helikopterima, po metodi pila naopako pokušava vlastite grijehe prebaciti na druge“ - komentirao je predsjednik Vlade RH i HDZ-a novu Milanovićevu salvu mržnje, laži i balkanskih prostota:

- Njegovi trbuhozborci na ljevici odjednom tvrde da je „normalno“ i „sigurnosno opravdano“ koristiti resurse Hrvatske vojske čak i za privatna putovanja - čime duboko podcjenjuju hrvatske građane.

Black Hawkovi nisu ničiji taxi!

Ne, nitko iz službi sigurnost nije „savjetovao“ Milanovića da se služi vojnim helikopterima kao svojim taxijem, to je laž! - nastavio je Andrej Plenković:

- Em laže, em se ruga sugrađanima, em vrijeđa svakog tko mu se ne klanja, em bahato zloupotrebljava sredstva poreznih obveznika, em svađa Hrvatsku s čitavim demokratskim svijetom. Tu sramotu, tog prevaranta, maknut ćemo s Pantovčaka! Nakon parlamentarnih i europskih, i na predsjedničkim izborima pobijedit ćemo primitivnog i proruski orijentiranog Milanovića i njegov SDP!

Milanović? Nije Hrvatska nabavljala Black Hawkove kako bi služili kao nečiji taxi!

Novi predsjednik Republike Dragan Primorac okupljat će, a ne dijeliti ljude, te će držati Hrvatsku usmjerenu prema Zapadu - zaključio je Plenković.

U Varaždinu s budućim predsjednikom RH - koji poštuje Ustav & zna da Hrvatska pripada Zapadu, a kojem borbeni helikopteri neće služiti kao osobni taxi!

PPHDZ/PPVRH BRANKO BAČIĆ: Na lijevoj sceni vladaju dvostruki kriteriji

Transparentnost koja se traži od članova Vlade RH i dužnosnika vladajuće većine trebala bi se odnositi i na aktualnog predsjednika Republike – SDP-ovog kandidata Zorana Milanovića. Ako je još prije četiri godine sam odlučio klasificirati vlastita putovanja iz „sigurnosnih razloga“, ne vidim razloga da se ti podaci službeno ne objave makar 8-15 dana nakon što se vratio s puta.

Bilo bi transparentno da hrvatski građani znaju kada je i zašto predsjednik RH koristio sredstva HV-a - bilo da je riječ o brodovima ratne mornarice ili borbenim helikopterima Black Hawk. Čini se, međutim, da na lijevoj političkoj i društvenoj sceni vladaju dvostruki kriteriji…

GTHDZ KRUNOSLAV KATIČIĆ: Milanović opet laže kako bi skrenuo pažnju s vlastitih grijeha

Kršitelj Ustava i politički gubitnik u nastavcima. Red zavisti i mržnje, red manipulacija i skretanja pažnje s vlastitih grijeha, pa red čistih laži. A o važnim temama za građane - npr. poreznoj reformi ili stambenoj politici - ni riječi!

Milanović ionako nije u stanju baviti se ozbiljnom politikom. Pokraj takvog luzera - samo naprijed, Vlada RH!

A A A