Vijesti
7. 9. 2024.

Za licemjernu su ljevicu Milanovićeva rasipnost i bahatost ok, sve je dopušteno kad si SDP-ov kandidat!

PVRH Andrej Plenković se u više od 8 godina svega 28 puta vozio gliserima MUP-a - koji JESU namijenjeni za zaštitu i prijevoz štićenih osoba. „Propelerac“ s Pantovčaka u manje od 5 godina letio je pak 348 puta vojnim helikopterima - koji NISU predviđeni za transport i sigurnost tih istih osoba. „Izjednačavati te dvije stvari prozirna je manipulacija. Opet svjedočimo raskoši dvostrukih mjerila na lijevoj sceni. Postali su komični koliko se trude spašavati Milanovića“ - poručio je premijer. Na "Letećeg Zoku“ reagirali su i Ivan Anušić te Maksimilijan Šimrak. 

Milanović zloupotrebom resursa HV-a nabija dvostruki trošak hrvatskim građanima. Kada leti borbenim helikopter na Hvar kako bi se, primjerice, družio s Miloradom Dodikom, sigurnosni protokol predviđa da MUP-ovo plovilo ionako mora biti na tom otoku. Pa ako taj brod već mora doći na otok, nije li logično i ekonomično da onda njime i putuješ? 

Predsjedništvo HDZ-a: Svjedočimo vježbi razotkrivanja dvostrukih kriterija na ljevici. Svi su zapeli opravdavati bahatog, rastrošnog Milanovića!

Pritom valja napomenuti još nešto: Hrvatska vojska ne osigurava Milanoviću prijevoz do krajnje destinacije, jer ga do mjesta polijetanja prevoze policijski automobili u štićenoj koloni, a s drugom ga se štićenom kolonom dočekuje na slijetanju i prevozi na konačno odredište. 

Kada više ne zna kako braniti 348 letova helikoptera u nerazjašnjene svrhe, u kut stjerani Milanović baca u eter laži o drugima!

Donosimo najnovije izjave/objave predsjednika Vlade RH i HDZ-a Andreja Plenkovića, potpredsjednika Vlade i ministra obrane Ivana Anušića te saborskog zastupnika i predsjednika Mladeži HDZ-a Maksimilijana Šimraka. 

PLENKOVIĆ: Rastrošnik s Pantovčaka bezobzirno zlorabi sredstva Oružanih snaga

Potpuno sam transparentan: u ovih više od 8 godina, u sva 3 mandata na čelu Vlade RH, koristio sam policijski gliser za vožnju na otoke svega 28 puta. Pri čemu vrijedi naglasiti da su brodovi MUP-a službeno namijenjeni upravo za prijevoz i zaštitu štićenih osoba 1. kategorije. 

To je nešto sasvim drugo od Milanovićeve rastrošnosti, od njegovog bahatog, nerazumnog, bezobzirnog, konstantnog zlorabljenja vojnih helikoptera - koji NISU predviđeni za prijevoz i sigurnost tih istih štićenih osoba. Izjednačavati te dvije stvari krajnje je zlonamjerna, ali i prozirna manipulacija. 

Opet svjedočimo raskoši dvostrukih mjerila na lijevoj sceni. Već su postali komični koliko se trude spašavati Milanovića i skretati pažnju s njegovih grijeha. Ljevica je u ozbiljnom problemu. 

U Varaždinu s budućim predsjednikom RH - koji poštuje Ustav & zna da Hrvatska pripada Zapadu, a kojem borbeni helikopteri neće služiti kao osobni taxi!

ANUŠIĆ: U obranu ulažemo radi budućnosti, a ne kako bi Milanović rasipao proračunski novac 

Ponovit ću da je s rasipnim i posve netransparentnim Milanovićem nemoguće surađivati. Bez obzira na njega, naša će Vlada nastaviti modernizirati HV i zamjenjivati zastarjelu sovjetsku tehnologiju onom zapadnom, kompatibilnom s NATO-om. 

U obranu ulažemo radi budućnosti Hrvatske, a ne kako bi on zloupotrebljavao resurse Oružanih snaga i nenamjenski trošio proračunski novac MORH-a.

MORH: Milanović obmanjuje javnost, vojni helikopteri po njegovom zahtjevu ostvarili su 348 letova

ŠIMRAK: Najgorem premijeru u povijesti bilo bi bolje da se pokrije ušima

SDP-ov kandidat Zoran Milanović, poznatiji kao "Leteći Zoka", opet nastoji skrenuti pozornost sa sebe i svojih nepodopština. Sada odjednom priopćava da „država ima obvezu ispraviti nepravdu prema umirovljenicima“. 

„Propelerca" s Pantovčaka očito treba podsjetiti da je, kao najgori premijer u povijesti Hrvatske, te iste mirovine povećao za „rekordnih“ 12 € u četiri godine. Bilo bi mu bolje da se pokrije ušima.

Za razliku od Zoke, u protekla dva mandata naša je Vlada podigla mirovine za preko 220 €, a jedan od ključnih prioriteta u sljedeće četiri godine jest dodatno povećanje od 30%, tako da prosječna sveukupna mirovina bude najmanje 750 €.

A A A