Vijesti
2. 10. 2024.

Vlada RH predočila javnosti dokumente o NSATU-u. Iz njih je posve jasno da Milanović svjesno laže & perfidno manipulira!

I u MORH-ovu prijedlogu odluke o sudjelovanju HV-a u NATO aktivnosti (koji je Milanović odbio pod izlikom „spašavanja vojnika od slanja na istočnu frontu“) i u Deklaraciji sa samita NATO-a (koju je „dosljedni“ Milanović usvojio) naglašava se da pripadnici Oružanih snaga RH neće ići u Ukrajinu. Milanović je jedino ''spasio'' 5 hrvatskih časnika, zabranivši im da se u Wiesbadenu, Njemačka, pridruže NSATU-a! „Milanović služi kao instrument ruske propagande“ - poručili su iz Banskih dvora.

Vlada RH je objavila, punim nazivom, Nacrt prijedloga odluke o sudjelovanju pripadnika Oružanih snaga RH u NATO aktivnosti za sigurnosnu i obučnu potporu Ukrajine (NSATU). PPVRH/ministar obrane Ivan Anušić uputio ga je predsjedniku RH Zoranu Milanoviću na prethodnu suglasnost, no ovaj ju je uskratio pod izlikom „spašavanja hrvatskih vojnika od slanja u Ukrajini“.

Vidjet ćete da je u dokumentu unaprijed predviđeno da pripadnici Oružanih snaga RH ne smiju biti raspoređeni izvan teritorija država članica NATO-a, niti angažirani u Ukrajini. Milanović je jedino ''spasio'' 5 hrvatskih časnika, zabranivši im da se u Wiesbadenu, Njemačka, pridruže zapovjedništvu NSATU-a!

Nastoji izolirati Hrvatsku na međunarodnoj sceni

Podsjetimo još jednom i na činjenicu da se PRH Milanović na nedavnom summitu NATO-a - na kojem je predstavljao Hrvatsku - nije usprotivio odluci o pokretanju NSATU-a. Štoviše, zajedno s ostalim šefovima država i vlada usvojio je pripadnu Deklaraciju.

Nakon što je „mudro“ šutio na samitu NATO-a, Milanović sada „spašava Hrvatsku“ tako da 5 časnika ne ode u Wiesbaden, u Njemačku!

„Jasno je da Milanović služi kao instrument ruske propagande i slabljenja pozicije Hrvatske kao saveznice u NATO-u“ - zaključuje se u priopćenju iz Banskih dvora:

- Našoj zemlji ne prijeti nikakvo „uvlačenje u rat“, nego upravo Milanović svojim štetnim potezima nastoji srušiti kredibilitet Hrvatske i izolirati je na međunarodnoj sceni.

Isključivo na teritoriju članica NATO-a

Na uvid svim hrvatskim građanima Vlada RH stavila je i tekst Deklaracije koju je Milanović, ponovimo, usvojio sa sastanka na vrhu u Washingtonu. Vidjet ćete da se i tom dokumentu naglašava da će NSATU djelovati isključivo na teritoriju država članica NATO-a te da neće sudjelovati u ratnim sukobima.

Ako će SDP/MOST/Možemo i dalje slijediti prevaranta Milanovića nakon što sve ovo pročitaju, onda im stvarno nitko više ne može pomoći.

Vidi na:

Milanović se u Washingtonu nije ogradio od osnivanja NSATU-a, a sada sprječava odlazak 5 hrvatskih časnika u Njemačku

WIESBADEN JE U NJEMAČKOJ, AKO NISU ZNALI

I djeca u osnovnoj školi znaju da je Wiesbaden u Njemačkoj, a ne u Ukrajini. U taj grad, udaljen više od 1.000 km zračne linije od Ukrajine, trebalo je otići 5 (pet) časnika HV-a u sklopu NATO potporne aktivnosti NSATU.

Unatoč tome, Zoran „Lex Perković“ Milanović i njegov ortak Miro Bulj ustrajno ponavljaju perfidnu laž i najgoru vrstu fake newsa - o tobožnjem slanju hrvatskih vojnika na, kako podmetački vele, „istočnu frontu“.

Sažetak je to konferencije za medije koju su održali potpredsjednik Hrvatskog sabora Ante Sanader i naš zastupnik Ante Deur.

SANADER: Za čije interese rade Milanović/Bulj?

Nikada nitko nije razmatrao, a kamoli planirao bilo kakav odlazak vojnika u Ukrajinu.

Zašto onda Milanović/Bulj opet svjesno iznose neistine? Zašto nas žele svađati sa saveznicima i demokratskim Zapadom? Za čije interese rade? Zasigurno ne za interese Hrvatske.

DEUR: Lažljivac & hrabri zec!

Milanović nije samo Kršitelj Ustava, nego i lažljivac. Imao je priliku na summitu NATO-a reći da je protiv NSATU-a, no to se ondje nije usudio - po svome starom običaju. Hrabri zec! Sada, međutim, „spašava“ 5 pripadnika HV-a od puta u Wiesbaden?!

Kao hrvatskom branitelju nepojmljivo mi je da se predsjednik RH služi takvim podvalama kako bi spriječio i najmanju pomoć napadnutoj Ukrajini, žrtvi agresije kakvoj je nekoć i naša zemlja bila izložena.

A A A