Vijesti
10. 10. 2024.

Kako bi zaštitio interese Kremlja, Milanović je podržao četničke vojvode i politiku Srbije prema Crnoj Gori! I pritom se još družio s Komšićem!

Sve je to radio baćuška Milanović na samitu Procesa Brdo Brijuni u Tivtu. Ali, nije izvršio dobiveni zadatak - nije uvjerio Crnu Goru da odustane od sudjelovanja u NSATU-u. Valjda će sada, po svojoj putinovskoj logici, i tu državu optužiti da je „ušla u rat s Rusijom“!? SDP-u/MOST-u, međutim, sve to nimalo ne smeta. Smeta im što je Plenković pred Vučićem jasno rekao da je RH bila žrtva velikosrpske agresije i što je Zelenski u Dubrovniku odao počast poginulim hrvatskim braniteljima.

JOSIP ĐAKIĆ: Milanovićev rusko-srpski svet!

Milanović je u utorak u Tivtu, na sastanku na vrhu Procesa Brdo Brijuni, stao u zaštitu četničkih vojvoda koje je Hrvatska proglasila personama non grata.

Pritom je još izjavio da Srbija nije „nikakva prijetnja Crnoj Gori“. On vodi ne samo prorusku, nego i prosrpsku politiku! „Rusko-srpski svet“! O tome, međutim, ni riječ ne možete čuti od SDP-a i ostalih njegovih jataka.

NIKOLA MAŽAR: Je li i Crna Gora „zaratila s Rusijom“?

Milanović je prvo izmišljao da Hrvatska „šalje vojnike u Ukrajinu“ a nakon što se razotkrilo da je to čista laž, sada vrti spin da postajemo „strana u ratu“ ako pošaljemo dvojicu časnika u NSATU-u u Njemačkoj. Po tome je onda i Crna Gora „zaratila s Rusijom“ budući da je donijela odluku o sudjelovanju u toj potpornoj NATO aktivnosti!

I to pokazuje koliko se Štetočina s Pantovčaka pogubio u svojim proruskim i antizapadnim manipulacijama.

O PARTIJSKOM PROVOKATORU MIRI BULJU (FB OBJAVA)

U govoru na sastanku na vrhu Ukrajina - jugoistočna Europa premijer Andrej Plenković pred svima je naglasio da je Hrvatska bila žrtva velikosrpske agresije.

„Dubrovnik, koji je u Domovinskom ratu pretrpio teška razaranja, dobro zna što je agresija. Nipošto slučajno nije odabran za mjesto održavanja ovoga važnog skupa“ - poručio je Plenković u Dubrovniku, na što je kasnije reagirao i sami srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić.

Iz Dubrovnika: Još snažnija potpora Ukrajini, njenoj teritorijalnoj cjelovitosti i euroatlantskom putu & postizanju pravednog mira!

Počast poginulim hrvatskim braniteljima

PVRH Plenković je potom, zajedno s gradonačelnikom Matom Frankovićem, odveo Zelenskog u Spomen-sobu poginulih dubrovačkih branitelja.

Franković je, usput rečeno, ukrajinskom predsjedniku darovao englesko izdanje knjige „Zagonetka pobjede“ (The Enigma of Victory), svjedočanstvo o herojskoj obrani dubrovačkog područja.

Svejedno, cirkusant Miro Bulj verbalno je nasrnuo na Plenkovića, „mudro“ pritom prešućujući da je njegov idol Zoran „Lex Perković“ Milanović dan prije u Crnoj Gori izjavio da Srbija nije „nikakva prijetnja Crnoj Gori“.

Hoće li Bulj skupiti hrabrost?

Kad se već Bulj prijeti kako bi Vučiću i Plenkoviću „sve rekao u lice da je bio u Dubrovniku“, predlažemo mu da skupi hrabrost i saspe u facu sve što Milanoviću ide. Ne samo zbog potpore Srbiji, nego i zato što se u Tivtu, na samitu Procesa Brdo Brijuni, bez ikakve distance ili ograde družio s Komšićem, svojim starim frendom još iz doba partijskih crvenih šuškavaca.

Premijer Andrej Plenković dosljedan - i u Sarajevu se odbio sastati s nelegitimnim Željkom Komšićem!

S onim istim Komšićem s kojim se Plenković, btw, odbio sastati kada je posjetio Sarajevo zajedno s Ursulom von der Leyen.

Da Bulj ne bi rekao da izmišljamo - kao što on, po zadatku, izmišlja „slanje hrvatskih vojnika u Ukrajinu“ - prilažemo ove dvije fotografije susreta Milanović-Komšić.

A hoće li Bulj skupiti hrabrost? Moramo znati da čovjeku nije lako, on ipak u Sinju koalira sa SDP-om. Drže mu većinu u Gradskom vijeću.

A A A