Vijesti
16. 10. 2024.

Novi skandal antieuropske ljevice - baćuška Milanović u panici zabranio načelniku Glavnog stožera da dođe na Odbor za obranu!

U pokušaju zataškavanja svojih laži o „slanju vojnika u Ukrajinu“ spriječio je da vrh HV-a iznese istinu! Nakon kršenja Ustava, sad udara i na parlamentarnu demokraciju. Upravo je on zarobio institucije! Ivan Anušić: Ako Milanović ništa ne skriva, zašto je spriječio generala Kundida da iz stručnog, politički neutralnog kuta objasni zastupnicima što je NSATU te idu li naši časnici u Wiesbaden ili na 'istočnu frontu'? Dragan Primorac: Hoće li kandidat SDP-a priznati zašto je lagao i kome ta laž koristi, a kome šteti? Ante Deur: Milanović je htio zaustaviti istinu!

Zastrašujuće je ovo što Milanović čini, on svjesno urušava sigurnosnu arhitekturu Hrvatske, naš kredibilitet kao članice NATO-a i EU-a! - također je istaknuo potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić nakon što su zastupnici vladajuće većine napustili sjednicu Odbora za obranu.

ZAUSTAVITE ISTINU!

Bez načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH, koji je najupućeniji u NSATU, nije imalo smisla nastaviti raspravu - napomenuo je potpredsjednik navedenoga saborskog odbora Ante Deur:

- Milanović je htio zaustaviti istinu, a ona glasi da nema nikakve mogućnosti da hrvatski vojnici završe „na ratištu u Ukrajini“. Dvojica naših časnika za logistiku trebala bi otići jedino i isključivo u Wiesbaden. Iz istog je razloga SDP htio maknuti i medije s ove sjednice, ali u tome nije uspio.

Obijesni letač s Pantovčaka

Tako je uzurpator Milanović želio zaustaviti istinu i o svojim obijesnim, rastrošnim letovima borbenim helikopterima, kojima se služio kao privatnim taksijem! - dodao je naš zastupnik:

- Nije mu bilo dovoljno to što je zabranio dolazak najrelevantnijem sugovorniku, nego je umjesto general-pukovnika Tihomira Kundida na sjednicu stručnog odbora poslao - zamislite! - svog glasnogovornika i predstojnika!

MORH: Milanović obmanjuje javnost, vojni helikopteri po njegovom zahtjevu ostvarili su 348 letova

Ništa, zakazat ćemo novi sastanak pa ćemo ponovno pokušati dobiti načelnika Glavnog stožera, uz nadu da mu se neće dogoditi ovo što mu se danas dogodilo - zaključno je poručio Deur.

PRIMORAC: Nakon što je tjednima lagao, Milanović sad više nema prostora!

O novome skandalu Štetočine s Pantovčaka oglasio se i budući predsjednik RH Dragan Primorac.

Primorčevu FB objavu prenosimo u cijelosti:

Istina izlazi na vidjelo

Zabranom dolaska načelnika Glavnog stožera na saborsku sjednicu za obranu, predsjednički kandidat SDP-a Zoran Milanović želi spriječiti istinu o sudjelovanju Hrvatske u potpornoj aktivnosti NATO-a. Nakon što je tjednima lagao ljudima da se hrvatske časnike želi slati u rat, sada više nema prostora.

Predsjedništvo HDZ-a: Proruski detuđmanizator Milanović pokušava srušiti temelje moderne Hrvatske!

Istina koja izlazi na vidjelo je da ni u jednoj varijanti nije postojala mogućnost odlaska Hrvatske vojske u Ukrajinu na bojište, nego se radilo o slanju do 5 časnika u Njemačku. I što sad? Hoće li hrvatskoj javnosti kandidat SDP-a Zoran Milanović objasniti zašto je lagao i kome ta laž koristi, a kome šteti.

VRHOVNI LAŽLJIVAC ODLAZI U PROŠLOST!

Na ove riječi dodajmo da Hrvatska ne treba predsjednika koji želi baciti našu zemlju u međunarodnu izolaciju.

Vrhovni Lažljivac odlazi u prošlost - Hrvati će na nadolazećim izborima opozvati balkanskog rusofila Milanovića!

Predsjednik RH Dragan Primorac vratit će na Pantovčak bistu našeg vrhovnog zapovjednika dr. Franje Tuđmana & bl. kardinala Alojzija Stepinca!

A A A