Vijesti
25. 10. 2024.

O LOPOVSKOM SDP-u. EPPO podigao optužnicu zbog sortirnice otpada u Rijeci!

Josip Ostrogović: Jesu li Grbin, Hajdaš Dončić i Milanović znali za pronevjeru više stotina tisuća € i namještanje javnog natječaja? O ovoj aferi ne šuti samo SDP, nego i ostatak oporbe. Da se radi o nekom drugom gradu u kojem je na vlasti neka druga stranka, partija i njeni provokatori iz MOST-a ultimativno bi tražili tematske sjednice, istražna povjerenstva, ostavke gradonačelnika i stranačkog vrha! A sada? Kolektivni muk! Licemjerna oporba ujedinjena je u prešućivanju. 

S jedne strane imamo rekordna ulaganja Vlade RH u naš grad, a s druge SDP-ov kriminal - poručio je naš zastupnik na konferenciji za medije u Hrvatskom saboru:

- A sortirnica je samo vrh sante ledenog brijega jer je Državna revizija ukazala na bezbroj nepravilnosti u poslovanju Grada Rijeke, u kojem je SDP na vlasti već 80 godina 

„Provjereni“ kadrovi SDP-a 

Josip Ostrogović, koji je i predsjednik riječkog HDZ-a, podsjetio je da su sadašnji gradonačelnik Marko Filipović i onaj bivši Vojko Obersnel slavili na sva zvona taj projekt:

- Sada, međutim, mudro šute. Razlog je jednostavan. Svi optuženi za pronevjeru više stotina tisuća € i namještanje javnog natječaja njihovi su najbliži suradnici, „provjereni“ kadrovi SDP-a! Nemojmo zaboraviti da je Filipović 8 godina bio zamjenik Obersnelu, pa teško može reći da nije „ništa znao“. 

EPPO za sortirnicu otpada u Mihačevoj Dragi podignuo optužnice protiv četiri osobe, dvije su iz Grada Rijeke

„Morali su znati, nisu mogli ne znati!“ 

Stoga je Ostrogović u „oporbenom stilu“ postavio pitanje: Jesu li Grbin, Hajdaš Dončić i Milanović znali za taj kriminal? 

- U istom ću stilu i odgovoriti: Morali su znati, nisu mogli ne znati, pipci te lopovske hobotnice sežu do samog vrha SDP-a! 

Spašavanju Milanovićeve „zločinačke organizacije” 

Grmoja, Benčić, Puljak i Ahmetović, međutim, ujedinjeni su u šutnji i spašavanju Milanovićeve "zločinačke organizacije” - zaključio je:

- SDP ne krade samo novac, kao sada u Rijeci, ne krade samo naknade za odvojeni život, nego i glasove na unutarstranačkim izborima. A na onima lokalnima falsificira potpise. 

SDP ima 'Sortirnicu', čelnika koji mulja s 'odvojenim životom', glavnog tajnika koji falsificira potpise, 2 zastupnika pod progonom, ali nitko im ne lijepi kolektivnu krivnju!

HDZ RIJEKA: Ljevica više ne hvali EPPO

Na mrežama se oglasila i Gradska organizacija HDZ-a Grada Rijeke:

- Zagrebačka obala, nova riječka bolnica, ACI marina, 2. cijev Tunela Učke... Dok naša Vlada niže uspjehe, ljevica zatvara oči pred vlastitim lopovlukom! I više ne hvali EPPO. Izlazi na vidjelo sva raskoš nesposobnosti i kriminala SDP-ovih kadrova - vrijeme je za promjenu!

Afera Sortirnica razotkriva licemjerje & dvostruka mjerila SDP-a i većeg dijela oporbe!

A A A