Vijesti
26. 10. 2024.

Zašto se u ovim opasnim vremenima Milanović i njegovi trabanti služe lažima koje nisu u interesu naše nacionalne ekonomije & sigurnosti Hrvatske?

Ivan Anušić: Milanović ne može naređivati zamjeniku glavnog tajnika NATO-a, ne može mu zabraniti da dođe u Hrvatski sabor i kaže istinu o NSATU-u, pa je naredio SDP-ovcima i još nekim oporbenim zastupnicima da ga bojkotiraju! Davor Božinović: Da Milanović nije iskonstruirao priču o „slanju vojnika u Ukrajinu“, a potom o „uključivanju u rat“, nijednom zastupniku ne bi ni palo na pamet dovesti u pitanje tu potpornu aktivnost NATO-a.

Dvojica potpredsjednika Vlade RH - Davor Božinović i Ivan Anušić - odgovarali su nakon svojih ministarskih aktivnosti na pitanja novinara o NSATU-u i Milanovićevoj (SDP-ovoj) proruskoj politici.

Donosimo ključne poruke:

BOŽINOVIĆ: NATO nema što skrivati. Odgovorit će na sva pitanja oporbe

Zastupnici ne bi smjeli donositi odluke na temelju neistina. Nikome od njih ne bi ni palo na pamet dovesti u pitanje odlazak dvojice (2) hrvatskih časnika u Wiesbaden, Njemačka, da Milanović nije iskonstruirao priču o „slanju vojnika u Ukrajinu“, a potom o „uključivanju u rat“. NSATU bi bez i najmanjeg problema prošao u Hrvatskom saboru. No što je, tu je. 

SDP više „vjeruje“ Milanoviću nego NATO-u

Ako se dio oporbe i dalje pravi da ne vjeruje ni nama ni svim predočenim dokumentima, ni načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga RH ni službenim očitovanjima NATO-a, možda će ipak „povjerovati“ nakon što im zamjenik glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza, ne ulazeći u političke rasprave, odgovori na sve upite o sadržaju te potporne aktivnosti. Uostalom, sami su se žalili da „nemaju dovoljno informacija“. 

NATO demantirao Milanovića!

Savez nema što skrivati. I za NATO je uključivanje u rat „crvena linija“, ono ne dolazi u obzir, pa stvarno ne razumijem zašto neki, čak i ako je kampanja, koriste takve neistine.

ANUŠIĆ: Guraju Hrvatsku u međunarodnu izolaciju, na put bez povratka

S obzirom da je general-pukovniku Tihomiru Kundidu to zabranjeno, drugi čovjek NATO-a Boris Ruge doći će u Hrvatski sabor kako bi zastupnicima i javnosti iznio istinu o NSATU-u. Milanović to njemu ne može zabraniti.

Predlažemo da na novu sjednicu Odbora za obranu Hrvatskog sabora dođe zamjenik glavnog tajnika NATO-a, koji će svima objasniti što je NSATU!

S obzirom da Milanović ne može naređivati zamjeniku glavnog tajnika NATO-a, sada je naredio SDP-ovcima i još nekim oporbenim zastupnicima da ga bojkotiraju. 

Milanović okom - Bauk skokom!

Ono što je Milanović započeo, to sada nastavlja SDP-ov Arsen Bauk - kompromitira odnose Hrvatske sa zapadnim saveznicima. Guraju zemlju na put bez povratka, u međunarodnu izolaciju, ruše euroatlantske temelje suvremene Hrvatske. Nanose nam političku štetu prve kategorije. 

NOVI RUSKI SPIN. I po cijenu vlastitog sramoćenja SDP-ovci izvršavaju naredbu Pantovčaka - čude se da NATO već gotovo 3 desetljeća ima ured u Ukrajini!

U najvećoj globalnoj krizi, s Rusijom koja prijeti Europi i koja je već duboko „ušla“ u naše susjedstvo, ponašaju se kao da je Hrvatska najjača i najbolje opremljena vojna sila na svijetu, kojoj nitko ne može ništa i kojoj nitko ne treba, koja je dovoljna sama sebi.

A A A