Vijesti
27. 2. 2019.

Krstičević & Medved iz Gospića: Na listi nam je čak 18 hrvatskih branitelja! Zajedno, idemo po još jednu pobjedu!

Generali pobjedničke Hrvatske vojske i naši ministri Damir Krstičević i Tomo Medved posjetili su Gospić kako bi pružili snažnu potporu HDZ-ov listi za prijevremene izbore za ličko-senjsku Županijsku skupštinu i njenom nositelju Marijanu Kustiću!

Na listi 18 hrvatskih branitelja!

Ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, član Središnjeg odbora HDZ-a, izrazio je veliko zadovoljstvo što se na našoj listi nalazi čak 18 hrvatskih branitelja, od čega su njih 11 dragovoljci Domovinskog rata:

- Lika je u velikosrpskoj agresiji podnijela veliki teret obrane. Ovdje se borilo više od 9.000 branitelja, ovdje je položen 261 život na Oltar Domovine! I premda su nam danas ključne zadaće gospodarski napredak, stvaranje radnih mjesta i demografska revitalizacija, nikada nećemo zaboraviti našu suvremenu povijest, naše junake, hrvatske branitelje, zahvaljujući čijoj žrtvi i hrabrosti danas živimo u slobodi!

Najbolji i program i lista!

HDZ je od prvog dana na vlasti u ovoj županiji, bit će to i u buduće! - dodao je Medved:

- Ovdje sam s generalom Krstičevićem kako bismo poslali jasnu poruku: imamo najbolji i program i listu! Svaki od ovih kandidata koji su danas s nama svojim sposobnostima i integritetom jamči da će se taj program i provesti. Pozivam građane da daju glas ovim ljudima jer su dosadašnjim radom i domoljubljem dokazali koliko su odani Domovini i svojoj županiji! Svima na našoj listi dajem osobnu potporu i želim da ustraju i ispune sve što su zacrtali!

Suradnja, a ne konfrontacija

Ministar obrane Damir Krstičević, član Predsjedništva HDZ-a, poručio je da je Lika srce Hrvatske te pozvao sve građane da izađu na lokalne izbore 10. ožujka i zaokruže najbolju listu, listu HDZ-ove koalicije:

- HDZ-ov izborni program daje konkretne i, još važnije, ostvarive odgovore ZA kvalitetniji život u Lici i cijelom LSŽ-u. Ključ su suradnja i partnerski odnos sa središnjom vlasti. Bez toga je bilo gdje na terenu teško uspjeti. Konfrontacijom, kojoj svjedočimo u LSŽ-u, malo se što može postići.

Iz Gospića: Imamo jasnu viziju nastavka pobjedničkog puta i u Ličko-senjskoj županiji i na europskim izborima!

HV znači 500 radnih mjesta!

Podsjetio je da je Bojna „Vukova“ trebala iz Gospića otići u Slunj, no naša, HDZ-ova Vlada tu je odluku poništila:

- Poništili smo je jer Hrvatska vojska u Gospiću znači 500 radnih mjesta u ovom kraju! Osim toga, u Udbini formiramo Središte za obuku borbenih vođa „Marko Babić”, koje će otvoriti dodatna 24 radna mjesta. To dovoljno svjedoči o našoj brizi za Liku.

Vjerujem u HDZ, siguran sam da će HDZ u suradnji s našom Vladom realizirati razvojno-socijalne projekte na dobrobit Ličke-senjske županije! Idemo po još jednu uvjerljivu pobjedu! - zaključio je Krstičević.

Photo: GS Press

A A A