Vijesti
8. 1. 2024.

HDZ u izbornu godinu ušao sa znatnim rastom rejtinga - povećavamo prednost pred proturazvojnim možemosima & „dostojanstvenim“ SDP-om!

CRO Demoskop: Neodlučni birači (18,5%) druga su politička snaga u zemlji, što dovoljno govori o „uspješnosti“ oporbe. Peđa Grbin tavori, Sandra Benčić nastavlja tonuti već 3. mjesec zaredom, a ni rigidnom ljevičaru Ivici Puljku ne cvjetaju ruže: „zakopan“ je na 1,4% podrške. Dok naša Vlada podiže plaće svim hrvatskim ljudima, NE Možemo, Partija i tzv. Centar ih otimaju građanima nabijajući (naj)više poreze na dohodak u lokalnim sredinama koje vode. Za razliku od njih, u 2024. nastavljamo s povećavanjem primanja, zaposlenosti i BDP-a! Kontinuirano, stabilno i sigurno.

HDZ i u superizbornoj 2024. uvjerljivo prvi izbor! - komentirali su u emisiji RTL Danas donoseći rezultate istraživanja CRO Demoskop za siječanj.

Novogodišnja čestitka predsjednika Plenkovića: U 2024. osigurat ćemo nastavak snažnog rasta BDP-a, plaća, zaposlenosti, mirovina i socijalnih naknada

HDZ raste!

Unatoč svim nasrtajima i podmetanjima udružene oporbe, naša stranka ne samo da je zadržala dominantni rejting, nego u odnosu na prosinac prošle godine bilježi i znatni rast potpore - od gotovo postotnog boda (0,9%)!

U novu smo godinu ušli s nizom velikih iskoraka! Plaće? Neki su lokalni čelnici iskoristili priliku da ih podignu u sredinama koje vode, a neki, nažalost, nisu

„Dostojanstveno“ otimaju plaće

HDZ je povećao prednost pred proturazvojnim možemosima i „dostojanstvenim“ SDP-om.

Partija i Peđa Grbin tavore na 15,8%, dok NE Možemo s „premijerkom“ Sandrom Benčić i Tomislavom Tomaševićem zvanim Harač tone već 3. mjesec zaredom. Platforma je pala ispod 9% - na 8,7%.

MOST-ovi provokatori koprcaju se na 8,4%, dok se Domovinski pokret u siječnju mora zadovoljiti s podrškom od 7,8%.

Puljak - gubitnik mjeseca

I to je to. Nitko više ne prelazi izborni prag. Bolje reći, nitko više nije mu ni blizu.

„Donji dom“ predvodi Fokus s 1,5%, a tzv. Centar rigidnog ljevičara i zagriženog ateista Ivice Puljka „zakopan“ je na 1,4%. S padom rejtinga od čak 0,5% stranka posrnulog splitskog gradonačelnika apsolutni je gubitnik mjeseca.

Slijede HSS (1,3%), IDS i HNS (po 1,2), Socijaldemokrati (1,1) te HSU, Ruski suverenisti i Radnička fronta (1,0).

Glasni bez glasova

Nijedna druga stranka ne prelazi magičnu granicu od postotnog boda.

Jadna, jalna & jalova oporba

Neodlučni birači (18,5%) druga su politička snaga u zemlji, što dovoljno govori o „uspješnosti“ oporbe.

Oporba nikako da shvati da njena destrukcija, s obiljem kleveta i uvreda, nije oružje kojim nas može pobijediti

NAPOMENA:

Istraživanje je za RTL provela agencija Promocija plus od 02. do 05. siječnja na uzorku od 1.300 ispitanika.

Standardna greška uzorka je +/-2,7%, uz razinu pouzdanosti od 95%.

A A A