Vijesti
20. 2. 2024.

Iskompleksirani luzer Zoran „Lex Perković“ Milanović kontaminira javni prostor lažima jer se skriva od pitanja na koja još nije odgovorio

PRIOPĆENJE VLADE RH: Milanović redovito demonstrira divljaštvo kad ga je strah. A sad je očito u panici zbog neovisnih institucija. Više neće moći, štiteći sebe i svoje kao u partijska vremena, znati za tajne izvide i upravljati radom DORH-a. Osim po primitivizmu, pokušaju zarobljavanja pravosuđa, zaštite udbaških zločinaca i bacanja Hrvatske u izolaciju te druženju s kriminalcima, ostat će upamćen i kao premijer koji je uništio 50.000 radnih mjesta i „zaledio“ plaće i mirovine. Za razliku od njegove katastrofalne Vlade, u Plenkovićevu se mandatu broj zaposlenih povećao za 208.000, a prosječna je plaća porasla za 442 eura.

Prenosimo u cijelosti reakciju Vlade Republike Hrvatske na novi, tko zna koji, Milanovićev izljev mržnje, frustracija i laži:

Neka napokon odgovori na sljedeća pitanja

Notorni lažljivac Milanović, koji se druži s kriminalcima, po tisućiti put nasrtajem na predsjednika Vlade RH demonstrira raskoš vlastitog primitivizma i obrazac ponašanja iskompleksiranog luzera.

Bolji se dan u Dubrovniku nije mogao poželjeti: rekonstruirana Lapadska obala, otvorenje EP-a u vaterpolu & slavlje Barakuda!

Milanović kontaminira javni prostor lažima i difamacijama jer se skriva od pitanja na koja je ostao dužan odgovoriti:

  • Zašto nije reagirao na izvješća SOA-e još 2015. ako je određene kontakte smatrao spornima, a istodobno se upliće u proceduru izbora glavnog državnog odvjetnika 2024. godine?
  • Zašto šuti o bliskim odnosima svog ravnatelja policije V. Dominića sa Z. Mamićem - zbog kojih je mjere nadzora nad Mamićem provoila SOA umjesto policije?

  • Kako to da tadašnji ministar pravosuđa O. Miljenić, danas šef Ureda PRH, nije pokrenuo stegovni postupak protiv I. Turudića?
  • Zašto nije inzistirao na sigurnosnoj provjeri R. Dobronića kod izbora za predsjednika Vrhovnog suda, jednako kao što sad maltretira javnost tezom o sigurnosnoj provjeri I. Turudića?

O Dobroniću & Turudiću. Za ljevičare je 0 više nego 3!

  • Zašto izlazi izvan ustavnih okvira svojih ovlasti, zlorabi SOA-u i otvoreno se kao predsjednik RH svrstava na stranu oporbe?

Milanović - okupator institucija

Umjesto odgovora na ta pitanja, novi pisani uradak patološkog lažljivca pokazao nam je još jednom da Milanović, u očaju, vlastite navike pripisuje drugima. Postupak odabira novog glavnog državnog odvjetnika razotkrio ga je do kraja - on koji druge lažno optužuje za pritisak na institucije zapravo je sam njihov okupator.

PRIOPĆENJE HDZ-a: Čega se toliko boji histerični lažljivac Milanović?

U namjeri da zaštiti sebe i svoje, njemu je ''normalno'' znati za tajne izvide i upravljati radom DORH-a, SOA-e, policije, sudova i ostalih institucija. Takve totalitarne navike svojstvene su nekim prijašnjim vremenima i politici koja ga je stvorila.

Hrvatska po komesarki Ahmetović & SDP-u: Zemlja u kojoj bi partija po kratkom postupku presuđivala neistomišljenicima!

Zbog čega toliki strah?

Panično ponašanje i divljačko vrijeđanje Milanović redovito demonstrira kada je ulovljen u laži ili kada ga je nečega strah.

A sada je očito nervozan zbog neovisnog rada institucija koje neće biti ni pod čijim pritiskom ni utjecajem.

PRIOPĆENJE HDZ-a: Čega se toliko boji histerični lažljivac Milanović?

Idol radikalne, natražne ljevice

Danas je potvrdio i da je predsjednik Vlade RH bio u pravu kad je rekao da su difamirajući napadi čelnika lijevih i radikalno-lijevih stranaka tijekom prosvjeda ''plod Milanovićeva stila primitivizma i divljaštva''.

Je li „prosvjed“ naštetio HDZ-u? Ne. Zašto? Radilo se o predizbornom skupu radikalne ljevice, s porukama koje podsjećaju na totalitarne režime

To je dio ,,karakterne politike'' koju je Milanović pokrenuo prije više od četiri godine i kojom je snizio kulturu političkog dijaloga u Hrvatskoj.

Primitivizam i putinofilija - jedina ostavština

Očito će to biti jedina ostavština u mandatu PRH Zorana Milanovića, koji ostaje upamćen i kao:

  • osporavatelj pandemije koronavirusa, koji je javno relativizirao bolest i poticao na otpor mjerama, a sam se triput cijepio i time zaštitio sebe;
  • zagovornik proruskih stavova, koji opravdava agresiju na Ukrajini, a bio je i protiv sudjelovanja Hrvatske u EU misiji vojne pomoći Ukrajini;
  • prvak međunarodne izoliranosti i nerelevantnosti, koji sramoti Hrvatsku, vrijeđa naše saveznike i šteti položaju Hrvata u BiH.

Ruski režimski mediji, posve očekivano, slave Putinova igrača Milanovića!

Prethodno je svoje ,,karakterne'' osobine lijenosti i nesposobnosti demonstrirao i kao predsjednik Vlade, koja je ostala upamćena po sramotnom Lex Perković, bacanju hrvatskog kreditnog rejtinga u ''smeće'', nekorištenju europskih sredstava, gubitku 50.000 radnih mjesta i zaleđivanju rasta plaća i mirovina.

Iza sebe je Milanović ostavio spaljenu zemlju

Za razliku od njegove katastrofalne Vlade, Vlada pod vodstvom Andreja Plenkovića preokrenula je trendove i unatoč svim krizama ostvarila povećanje BDP-a u apsolutnom iznosu s 47 milijardi (2016.) na 75 milijardi eura (kraj 2023.), rast sa 61 na 73% prosjeka razvijenosti EU-a, rast prosječne plaće za 442 eura (na 1.191 euro), rast broja zaposlenih za 208.000 (1,65 milijuna), rast minimalne plaće za 426 eura (840 eura bruto), rast prosječne mirovine za gotovo 200 eura (na 551 euro).

A sve to uz ostvarivanje strateških projekata: Schengen, eurozona, Pelješki most, LNG terminal, Vc koridor, 2. cijev Tunela Učke, rekordna europska sredstva za ravnomjerni razvoj svih krajeva Hrvatske i ostala postignuća.

Protiv čega će proturazvojna ljevica prosvjedovati? Protiv najveće prosječne plaće, najvećeg „minimalca“ & najveće zaposlenosti u povijesti?

I takav bi Milanović, koji je primjer nerada i neodgovornosti, drugima određivao mjerne jedinice. Neka radije analizira sebe i da ocjenu svom predsjedničkom mandatu - na vanjskopolitičkom planu štetočina koja radi protiv hrvatskih interesa, a na unutarnjem planu primitivac koji krši Ustav i zakone RH.

A A A