Vijesti
20. 8. 2024.

Nakon parlamentarnih i EU izbora, vinkovački HDZ dat će svoj veliki doprinos i našoj 3. uzastopnoj pobjedi ove godine - sada za predsjednika RH!

Gradski odbor HDZ-a Vinkovaca jednoglasno je za vršitelja dužnosti predsjednika GO-a (do redovitih unutarstranačkih izbora) izabrao Josipa Romića, prvog čovjeka Temeljnog ogranka HDZ-a Lenije i zamjenika vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića. Čestitamo! „Jedna smo od najsnažnijih organizacija naše stranke, zbog čega Vinkovci s pravom nose epitet neosvojive političke utvrde“. Iz Grada na Bosutu tom je prigodom upućena apsolutna podrška kandidatu za Pantovčak Draganu Primorcu!

Josip Romić izabran je na prijedlog dosadašnjeg predsjednika vinkovačkog HDZ-a (i aktualnog gradonačelnika Vinkovaca) Ivana Bosančića - koji je ove godine stao na čelo županijske (vukovarsko-srijemske) organizacije naše stranke.

Vinkovački HDZ ostaje u dobrim rukama

Bosančić je naglasio da je siguran da vinkovački HDZ ostaje u dobrim rukama:

- Siguran sam i da ćemo ćemo uz Josipovo vodstvo i zajedništvo svih naših članova ostati jedna od najsnažnijih organizacija HDZ-a u zemlji i nastaviti putem uspjeha. Da, govorim o pobjedi na izborima za predsjednika Republike, a potom i na onima lokalnima u svibnju iduće godine!

Odgovor iz Osijeka & Vinkovaca - Milanović nas je samo dodatno motivirao da 3. put zaredom pobijedimo i njega i njegovu partiju!

Velika čast, ali i odgovornost

Na sjednici Gradskog odbora HDZ-a Grada Vinkovaca na kojoj je i izabran za v.d. predsjednika Romić je istaknuo da je povjerenje koje su mu ukazali stranačke kolegice i kolege velika čast, ali i odgovornost:

 - Zahvaljujući našoj sjajnoj organiziranosti i zajedništvu Vinkovci s pravom nose epitet neosvojive utvrde za sve političke protivnike.

To ne znači, međutim, da se na temelju prijašnjih rezultata smijemo opustiti - dodao je Romić:

Štoviše, još snažnije moramo raditi kako bismo opravdali povjerenje sugrađana i kako bismo svoj voljeni grad Vinkovce u svakom pogledu, bilo komunalnom i gospodarskom ili socijalnom i društvenom, podigli na još višu razinu.

Operacija „Pantovčak“

A od danas započinjemo i s pobjedničkom Operacijom „Pantovčak“! - zaključio je Romić u obraćanju na sjednici GO-a.

SDP-ov kandidat Zoran Milanović neće uspjeti baciti Hrvatsku u međunarodnu izolaciju!

A A A