Vijesti
29. 8. 2024.

U Varaždinu s budućim predsjednikom RH - koji poštuje Ustav & zna da Hrvatska pripada Zapadu, a kojem borbeni helikopteri neće služiti kao osobni taxi!

Andrej Plenković: Milanović se ruga javnosti bizarnim „objašnjenjem“ da je korištenje Black Hawkova za svoja putovanja „pitanje sigurnosti“. Premijer sam i štićena osoba više od 8 godina, a nitko mi nikad od ljudi zaduženih za sigurnost nije savjetovao da nekud idem vojnim helikopterom. Dragan Primorac: Sigurno je da su borbeni helikopteri nabavljeni u neke druge svrhe - radi jačanja HV-a i obrambenih sposobnosti zemlje, a ne radi prijevoza pojedinaca. To je početak i kraj ove priče.

Da to što čini Milanović radi bilo tko iz HDZ-a, njegov bi SDP štancao prijave Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa i svakodnevno pozivao na bunu - također je poručio predsjednik naše stranke i Vlade iz Grada Baroka:

- Milanović nije jedina štićena osoba u Hrvatskoj. Ima nas popriličan broj, ali nitko drugi ne koristi helikoptere.

Nakon što su u društvu s varaždinskim županom Anđelkom Stričakom obišli sve posjećeniji Špancirfest …

… nestranački predsjednički kandidat Dragan Primorac i Andrej Plenković održali su sastanak sa županijskim i gradskim (varaždinskim) odborom HDZ-a

Predsjednik koji će okupljati, a ne razdvajati

Obišao je mnoge krajeve i u Hrvatskoj i u BiH, reakcije na g. Primorca na terenu uistinu su sjajne! - istaknuo je Plenković pred prepunom dvoranom Hotela Turist:

- Uvjereni smo da će Hrvatska dobiti predsjednika koji poštuje Ustav i vladavinu prava, koji će okupljati, a ne razdvajati, te našu zemlju s ponosom predstavljati u inozemstvu i čvrsto je pozicionirati ondje gdje i pripada - u zapadni demokratski i transatlantski krug.

Novi predsjednik Republike - nastavio je - također će vratiti normalne odnose među ključne državne institucije i pridonijeti civiliziranom, kulturnom dijalogu na političkoj sceni.

Primorac je sve ono što Milanović nije - pristojan, odmjeren i radišan čovjek, utjecajan i ugledan na međunarodnoj sceni, uspješan u sportu, poslu, znanosti i struci!

SDP će doživjeti još jedan poraz!

Zahvaljujem stranačkim koleg(ic)ama iz Varaždinske županije na doprinosu u zajedničkim pobjedama na parlamentarnim i europskim izborima - zaključio je PHDZ/PVRH Plenković:

- Tako će biti i na predsjedničkim izborima, SDP će doživjeti još jedan poraz! Treći uzastopni! Osim odličnog kandidata, ima i rezultate iza sebe, od povijesne zaposlenosti do gospodarskog rasta po kojem smo u samom vrhu EU-a.

Hrvatska opet u samome europskom vrhu! Naša nacionalna ekonomija raste već 14. kvartal zaredom na godišnjoj razini!

SA ZLATKOM DALIĆEM

Prije nego što je obišao Špancirfest, premijer Andrej Plenković u Varaždinu je posjetio restoran The Family i izrazio podršku izborniku naše nogometne reprezentacije Zlatku Daliću uoči novog ciklusa Uefine Lige nacija:

- Radujemo se novim uspjesima i pobjedama Vatrenih, koji su proslavili Hrvatsku diljem svijeta!

A A A