Vijesti
4. 10. 2024.

Dragan Primorac: Milanovićev mandat bio je gubitak za Hrvatsku. On je - prošlost! Andrej Plenković: Zajedno, idemo po još jednu pobjedu!

Iz Gospića. PRIMORAC: U 2. krugu podržat će me svi građani koji žele snažnu Hrvatsku koja je faktor u svijetu! Milanović šteti nacionalnim interesima i ozbiljno narušava naš međunarodni položaj. Vrijeme je da ode sa scene. PLENKOVIĆ: Putinofil s Pantovčaka? Za njega je jasno, ali ne znam za koga rade nojevi koji slijede takvu štetočinu. Njima na sramotu. Kakav je kredibilitet saveznice koja tijekom najteže krize na kontinentu nije u stanju poslati dvojicu časnika u njemački grad koji je više od 1.000 km udaljen od Ukrajine?

Apsolutna podrška, pozitivni duh, snaga zajedništva i pobjednička atmosfera i u Gospiću, gdje se budući predsjednik Republike prof. dr. sc. Dragan Primorac predstavio članicama i članovima HDZ-a Ličko-senjske Županije.

Nadahnuti, žestoki govor održao je i predsjednik naše stranke i naše Vlade Andrej Plenković.

Iz njihovih obraćanja izdvajamo i ostale poruke o Zoranu „Kremljenku“ Milanoviću:

PRIMORAC: Milanović je - prevara! To je početak i kraj

Na samitu Sjevernoatlantskog saveza u Washingtonu, na kojem je predstavljao Hrvatsku, Milanović je usvojio Deklaraciju o NATO aktivnosti za sigurnosnu i obučnu potporu Ukrajine (NSATU). U dokumentu se crno na bijelo navodi da svi čelnici država članica podržavaju tu novu NATO aktivnost, ali se i jasno ističe da nijedan vojnik neće ići u Ukrajinu, kao i to da neće biti uključen u ratni sukob.

Vlada RH predočila javnosti dokumente o NSATU-u. Iz njih je posve jasno da Milanović svjesno laže & perfidno manipulira!

Politikantski straši Hrvate s onim što ne postoji

Kako onda shvatiti Milanovićev igrokaz, njegovu naknadnu uskratu suglasnosti nego kao - prevaru! To je početak i kraj. Politikantski je pokušao zastrašiti Hrvate s onim što ne postoji i na što nitko i ne pomišlja, a to je odlazak hrvatskih vojnika na „istočnu frontu“. Opet je htio zloupotrijebiti Hrvatsku vojsku u svrhu predizborne kampanje.

Nakon što je „mudro“ šutio na samitu NATO-a, Milanović sada „spašava Hrvatsku“ tako da 5 časnika ne ode u Wiesbaden, u Njemačku!

PLENKOVIĆ: Koji to deal s Putinom imaju Milanović i njegovi SDP-ovci?

Ako NSATU ne dobije dvotrećinsku većinu u Hrvatskom saboru, SDP i Možemo takvom će odlukom svrstati Hrvatsku uz Mađarsku. Nekako i mogu razumjeti Orbana, on ima deal s Putinom, dobiva jeftini plin i jeftinu naftu. Stoga me zanima koji to deal ima Milanović!

Je li Wiesbaden u Ukrajini ili Njemačkoj?

S ovom potpornom aktivnosti NATO-a, koja nije čak ni misija, nije ugrožen nikakav nacionalni interes, nijedan se naš vojnik ne šalje u Ukrajinu. Moram priznati da je ponašanje SDP-ovaca sve više za žaljenje. Možda da im se održi kraći seminar je li Wiesbaden u Ukrajini ili Njemačkoj?

Odluku o NSATU-u šaljemo u Hrvatski sabor. Neka se vidi tko je tko - tko je za Zapad, EU i NATO, a tko želi pod ruske skute!

Naša podrška žrtvi - konstantna i konzistentna

Hrvatska, kao zemlja koja je i sama bila žrtva agresije, prva bi trebala imati refleks solidarnosti. Srećom, tu je Vlada RH, tu su HDZ i naši partneri. I zato je podrška Ukrajini konstantna i konzistentna. I bit će takva i u budućnosti!

Hrvatska organizira sastanak na vrhu o Ukrajini. Svjetske krize upućuju nas na još tješnju suradnju sa SAD-om!

A A A