Vijesti
3. 9. 2024.

Kada više ne zna kako braniti 348 letova helikoptera u nerazjašnjene svrhe, u kut stjerani Milanović baca u eter laži o drugima!

Kršitelj Ustava vraća se starom, klasičnom receptu za bijeg od vlastite odgovornosti. Za razliku od vojnih helikoptera, policijska plovila namijenjena su upravo za zaštitu i prijevoz dužnosnika. A tim se istim plovilima služi i Milanović. Stoga je krajnje zlonamjerna manipulacija izjednačavati premijerovo korištenje policijskih glisera svega nekoliko puta godišnje sa stalnim zlorabljenjem helikoptera, mahom u privatne svrhe. (Ilustracija: Nacional & Net.hr)

Resursi Ministarstva obrane nisu predviđeni da po Hrvatskoj voze dužnosnike, a kamoli za njihova privatna putovanja.

To je svakome jasno, pa se sada, u nastojanju da se ''operu“ Milanovićevi grijesi, putem tjednika Nacional očajnički pokušava u isti koš ubaciti i korištenje aviona Vlade RH i policijskih plovila - koji su namijenjeni upravo za prijevoz dužnosnika! A pritom se i Milanović sam služi s oba od tih prijevoznih sredstava!

MORH: Milanović obmanjuje javnost, vojni helikopteri po njegovom zahtjevu ostvarili su 348 letova

Policijska plovila štite Milanovića dok se druži s Dodikom …

Službena policijska plovila koriste se za provođenje policijskih poslova osiguranja i zaštite domaćih i stranih štićenih osoba, što uključuje i njihov prijevoz ako je to potrebno - sukladno aktivnostima u kojima štićene osobe sudjeluju na obali ili otocima.

Dakle, kada god su premijer Andrej Plenković ili predsjednik RH Zoran Milanović i ostali dužnosnici iz 1. kategorije štićenih osoba iz zemlje ili inozemstva na nekom hrvatskom otoku, policijsko plovilo ondje je svakako prisutno radi provođenja mjera sigurnosti. Prisutno je i kada, primjerice, Milanović dođe na Hvar vojnim helikopterom kako bi se družio s Dodikom.

… a ljevičari dok krši Ustav i sramoti Hrvatsku pred svijetom

Predsjednik Vlade RH koristi službena policijska plovila za prijevoz na otoke svega nekoliko puta godišnje. Izjednačavati korištenje policijskih glisera u nekoliko navrata godišnje s konstantnim zlorabljenjem vojnih helikoptera, mahom u privatne svrhe, krajnje je zlonamjerna manipulacija.

A ta manipulacija dolazi od istih onih aktera koji svojom šutnjom toleriraju ili čak brane Milanovića dok vrijeđa i napada novinare i političke neistomišljenike, krši Ustav, bahato zlorabi MORH-ove resurse i sramoti Hrvatsku ispadima na međunarodnoj sceni.

SDP-ov kandidat Milanović? Tu sramotu maknut ćemo s Pantovčaka!

Hrvati će opet kazniti Milanovićev SDP

Hrvatski građani sve vide, pa su na parlamentarnim izborima 17. travnja treći put zaredom dali povjerenje Plenkoviću i HDZ-u, a ostavili Kršitelja Ustava i njegov SDP na 42 zastupnička mandata.

Milanović i njegova partija doživjet će poraz i na nadolazećim predsjedničkim izborima!

U Varaždinu s budućim predsjednikom RH - koji poštuje Ustav & zna da Hrvatska pripada Zapadu, a kojem borbeni helikopteri neće služiti kao osobni taxi!

PLENKOVIĆ: Skreće pažnju sa sebe kada god se otkrije neka njegova afera!

S Brda kod Kranja, gdje je sudjelovao na Bledskom strateškom forumu, premijer Andrej Plenković jučer je, na upit novinara, odgovorio na novi Milanovićev izljev balkanštine i mržnje:

„Napad na Jadroliniju klasična je Milanovićeva diverzija - besramno laže i skreće pažnju sa sebe kada god se otkrije neka njegova afera. Umjesto što okreće pilu naopako, neka taj poznati ljubitelj letenja objasni hrvatskim građanima zašto koristi borbene helikoptere kao privatni taxi.

Da to radi bilo tko iz HDZ-a, njegov SDP već bi pozivao na pobunu, sve bi frcalo od prijava za sukob interesa, svakodnevno bi nas napadali zbog rasipanja novca poreznih obveznika, no sada se na licemjernoj ljevici prave nevješti. Glumataju, demonstriraju raskoš dvostrukih kriterija“.

A A A