Vijesti
9. 9. 2024.

O stabilnoj parlamentarnoj većini, licemjernoj ljevici, gubitničkom SDP-u & obijesnom rasipniku s Pantovčaka

Predsjednik Andrej Plenković iz Petrinje: Najnovija anketa? HDZ je i dalje uvjerljivo, premoćno, najjača stranka. Zanimljivo, ne pitate ni Grbina ni Hajdaša Dončića zašto je SDP prema RTL-ovu istraživanju pao za više od postotnog boda. Ne pitate to ni partijskog kandidata Milanovića. Opet se suočavamo s dvostrukim kriterijima, kao i u slučaju zloupotrebe vojnih helikoptera. Na ljevici i dalje sve čine kako bi se skrenula pažnja s ključne teme - Milanovićevog razbacivanja novcem poreznih obveznika.

Vozajući se borbenim helikopterima iz čiste komocije već pune 4 godine Milanović rasipa i vaš novac, novac svih hrvatskih građana - također je istaknuo predsjednik Vlade RH i HDZ-a odgovarajući na pitanja novinara tijekom posjeta Banovini.

Raskoš dvostrukih standarda

Na primjeru ovog skandala zorno svjedočimo svoj raskoši dvostrukih standarda na lijevoj političkoj i društvenoj sceni te olakom prelaženju preko svih Milanovićevih afera - dodao je Andrej Plenković:

- Ništa to, međutim, nije neočekivano: Milanovićevi trabanti upirali su relativizirati i njegovo kršenje Ustava i njegova brutalna vrijeđanja svih koji mu se ne klanjaju. Ne, to nije normalno, to je štetno, lažno, licemjerno i loše za hrvatsku demokraciju.

Za licemjernu su ljevicu Milanovićeva rasipnost i bahatost ok, sve je dopušteno kad si SDP-ov kandidat!

U funkciji SDP-ovog kandidata

Da je bilo koji HDZ-ovac u pitanju, svi bi graktali i skakali da je to čudo, pozivali na bunu i otpor! Bez ikakve zadrške mogu reći da su pojedini mediji u funkciji SDP-ovog kandidata Milanovića - zaključno je poručio o toj temi.

Kada više ne zna kako braniti 348 letova helikoptera u nerazjašnjene svrhe, u kut stjerani Milanović baca u eter laži o drugima!

Na veliko žaljenje ljevice

Novinari su, po stoti put nakon raskola u Domovinskom pokretu, predsjedniku Plenkoviću postavili i pitanje „Ima li HDZ dovoljno ruku u Hrvatskom saboru?“.

Kratko im je i efektno odgovorio:

- Hvala na brizi, vladajuća većina je stabilna. Na veliko žaljenje ljevice. Navikli smo funkcionirati sa 76, 77, 78 ruku, svejedno je koliko će ih biti. Jer ih je - dovoljno.

Obnova se uistinu zahuktala

Za kraj, Plenković je morao konstatirati da mu nije postavljeno nijedno pitanje o obnovi - premda je najvećim dijelom zbog nje i došao danas u Sisačko-moslavačku županiju:

- To je najbolja potvrda da se obnova uistinu zahuktala. A sjetimo se što je sve oporba tvrdila, „najavljivala“ da će europska sredstva „propasti“ i slično. Sada se ne spominju ni „o“ od obnove, toliko im je važna.

A A A