Vijesti
23. 9. 2024.

Akcija USKOK-a još je jedna potvrda da nadležne institucije u ovom mandatu, za razliku od vremena SDP-a, slobodno i neovisno rade svoj posao!

Po nalogu Kršitelja Ustava SDP i Grmoja cijelu su svoju propalu kampanju na parlamentarnim izborima gradili na agresiji i lažima da HDZ želi “zarobiti institucije”. Ali, nakon novih uhićenja više ne pozivaju na “otpor”. Kako bi skrenuli pažnju sa svog licemjerja, sada lažno pripisuju HDZ-u tobožnje 'curenje informacija' - premda su aplaudirali Milanoviću dok se hvalio da je znao za tajne izvide kao premijer! Nikola Mažar: Kako bi Plenković unaprijed znao za uhićenje? Pa nije on Milanović!

PRIOPĆENJE HDZ-a: U borbi protiv korupcije nema nedodirljivih

Borba protiv korupcije stalna je i kontinuirana, u njoj nema nedodirljivih - za razliku od postupanja nekih prijašnjih Vlada RH. USKOK, DORH i policija rade neometano te želimo da u potpunosti rasvijetle ovaj slučaj.

Današnja akcija USKOK-a još je jedan pokazatelj da nadležne institucije u ovom mandatu, za razliku od vremena SDP-a, slobodno i neovisno rade svoj posao!

Stoga u potpunosti odbacujemo neutemeljene teze o „curenju informacija“, a koje se pokušavaju plasirati u javnost i imputirati vladajućoj opciji.

Mirovanje članskih prava do okončanja postupka

Zbog istinitog i potpunog obavješćivanja javnosti podsjećamo i na činjenicu da Josip Šarić nije imao “izvorni" mandat u Hrvatskom saboru, već je dužnost obnašao kao zamjena za izabranog zastupnika. Ostavku je sam podnio na početku novog saborskog zasjedanja.

Slijedom informacija o provedenim radnjama, Županijski odbor HDZ-a Vukovarsko-srijemske županije donio je Prijedlog Odluke da se prema članu Josipu Šariću postupi sukladno članku 20. Statuta HDZ-a, tj. da mu se u mirovanje stavi status u HDZ-u do okončanja postupka. Prijedlog je dostavljen Časnom sudu ŽO HDZ VSŽ.

FACEBOOK OBJAVA HDZ-a: Okupirati DORH - jedini cilj oporbe!

SDP i Grmoja su po nalogu Kršitelja Ustava Milanovića cijelu svoju propalu kampanju na parlamentarnim izborima gradili na agresiji i lažima da HDZ želi “zarobiti institucije”. Ali, odjednom više ne pozivaju na “otpor” i ne tvrde da je DORH ključno pitanje “opstanka demokracije”. To će ponovno činiti, ne brinite, ako bude uhićen netko tko nije član HDZ-a.

Kako bi skrenuli pažnju sa svog licemjerja, ljevica i njeni provokatori iz MOST-a sada lažno pripisuju tobožnje “curenje informacije” HDZ-u - premda su aplaudirali Milanoviću koji se hvalio da je znao za tajne izvide kao premijer!

Nula! Toliko je Milanović pridonio hrvatskom čovjeku u svome ispraznome premijerskom mandatu

Za razliku od nekih prijašnjih Vlada, u našem su mandatu institucije slobodne i neovisne u borbi protiv korupcije. Sada je još jasnije da je jedini cilj oporbe bio okupirati DORH i instrumentalizirati ga za političke obračune. Borba protiv korupcije nikada ih nije zanimala. Dokaz tome je i poznata Grmojina - “Usmjeriti na Plenkija”. ‎

Saborska većina pokazala je odgovornost, stabilnost i čvrstoću, a oporba svoju uobičajenu nemoć, nezrelost i neozbiljnost!

ZASTUPNIK MAŽAR: Oporba ponovno demonstrira svu raskoš svog licemjerja!

Nakon današnjeg uhićenja više ne govore o „spašavanju HDZ-ovaca“, više ne pozivaju na revoluciju zbog izbora glavnog državnog odvjetnika. Sada, kada baš svi vide da im je ključna „teza“ iz predizborne kampanje bila čista laž, pokušavaju prodati spin o “curenju informacija”.

Je li premijer Andrej Plenković unaprijed znao za uhićenje? Kako bi mogao znati, pa nije on SDP-ovac Milanović!

A A A