Vijesti
20. 9. 2024.

Saborska većina pokazala je odgovornost, stabilnost i čvrstoću, a oporba svoju uobičajenu nemoć, nezrelost i neozbiljnost!

S čak 80 glasova ZA Hrvatski sabor prihvatio je Izvješće predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića o sastancima Europskog vijeća u 2024. godini. Osamdeset! Trolist SDP/MOST/Možemo uspio je pak skupiti tek bijednih 50 glasova protiv premijerovog izvješća. Pedeset! Umjesto što po uzoru na Milanovića nastavlja s gubitničkom agresijom i podmetanjima, oporba bi se mogla zapitati o sebi samoj i vlastitoj neuspješnosti.

Rezultati saborskog glasovanja to više raduju ako se prisjetimo da ovog mjeseca nije bilo dana da ljevica, provokatori s lažne desnice i njihovi trbuhozborci nisu pokušavali dovesti u pitanje parlamentarnu većinu.

Spinovi & ljevičarske željoteke

Nije bilo dana da premijeru Andreju Plenkoviću i ostalim visokim dužnosnicima HDZ-a nisu postavljana dva uvijek ista pitanja:

„Imate li i dalje dovoljno zastupničkih ruku?“

„Je li Vlada stabilna?“.

Što se oporbi milo, to se oporbi snilo

Potvrdila se, međutim, teza predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, izrečena još 11. rujna:

- 77 ili 79 zastupnika, od broja ruku puno su važniji suglasje o politikama Vlade RH i korektnost među koalicijskim partnerima.

Odlukom o preseljenju na Hrvatsko vojno učilište, umjesto o komercijalnom najmu prostora, uštedjeli smo 7,5 milijuna €!

Zbilja, oporba bi se mogla zapitati u čemu to griješi umjesto što kopira i bespogovorno slijedi Kršitelja Ustava i znamenitog Propelerca Milanovića!

Milanović u 5 godina na Pantovčaku prstom nije mrdnuo da hrvatskim građanima bude bolje. Kao premijer, još gore, unazadio im je život

MAŽAR: SDP se koprca u vlastitim problemima!

I prije glasovanja, naš zastupnik iz Vukovara Nikola Mažar, gostujuči na N1, napomenuo je da su „kolegice i kolega iz SDP-a očito u problemima“:

- Na unutarstranačkim izborima događaju im se sramotne stvari. Osim skandala s krađom i/ili fabriciranjem glasova u Splitu, znakovito je i to što je na izbore u SDP-u izašlo samo 8.000 od ukupno 22.000 njihovih članova - premda su imali čak 5 kandidata za predsjednika partije!

S druge strane, na izborima u HDZ-u Andrej Plenković dobio je 80.000 glasova kao jedini kandidat - dodao je:

- To dosta govori koliko je HDZ snažniji od SDP-a!

Ljevica još mlitavija i jalovija nego inače

Upitan za Aktualno prijepodne, Mažar je morao konstatirati da je „ljevica bila ispod nivoa“:

- Bila je još mlitavija, jalovija, bezidejnija nego inače. Čini se da su teški uzastopni porezi i dugo toplo ljeto ostavili posljedice na nju.

Zašto SDP-u toliko smetaju himna, Dan državnosti & ekonomska postignuća naše Vlade?!

A A A