Vijesti
17. 10. 2023.

U 1 danu 2 oporbena debakla! U sabornici ostali samo najposlušniji Milanovićevi mališani!

Tresla se brda, rodila se oporba! Za opoziv MVEP-a Gordana Grlića Radmana „uspjela“ je, od potrebnih 76 ruku, skupiti njih samo - 48. Posebice je to zvučna pljuska odavno udruženom SDP/MOST, koji je i najviše gurao tu nemuštu „inicijativu“. Nakon toga je oporba pobjegla s rasprave o Zakonu o izbornim jedinicama, pa su Štetočinu s Pantovčaka branili samo - a tko drugi! - bračni par Selak Raspudić i nekoliko najrigidnijih članova partije. Teško je reći tko je od njih tužnije izgledao. Tko im kriv! Od njihove malicioznosti veće su samo njihova nesposobnost i jalovost!

Još jedno glasovanje na Markovu trgu i još jedna, tko zna koja već po redu, blamaža oporbe! Više od trećine njenih zastupnika (26 od 74) nije se udostojalo čak ni pojaviti na izjašnjavanju o vlastitom prijedlogu o opozivu šefa hrvatske diplomacije! I tako neodgovorni upravljali bi državom!?

S druge strane parlamentarna većina, predvođena HDZ-om, iznova je demonstrirala snagu, stabilnost i ozbiljnost.

"Nije donesena odluka o iskazivanju nepovjerenja ministru", konstatirao je predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

Pitanje povjerenja MVEP-u Gordanu Grliću Radmanu - Još jedna blamaža jalove, jadne & jalne oporbe!

Htjeli bi Hrvatsku u „ruskom svetu“

Usprkos opstrukcijama i štetočinskom djelovanju oporbenih mališana i njihovog šefa s Pantovčaka, naša Vlada nastavlja voditi Hrvatsku euroatlantskim smjerom. Kao članice NATO-a, EU-a, Schengena i eurozone, međunarodni položaj Lijepe Naše nikada nije bio čvršći, a utjecaj veći.

Nećemo dopustiti da Milanović euroatlantsku Hrvatsku odvede u suprotni smjer!

MALIŠANI OD 2 METRA

Danima su vikali i skakali na sami spomen Zakona o izbornim jedinicama, dramatično poručivali da se bore za „spas demokracije“, držali ljestve Zoranu „Lex Perković“ Milanoviću, veličali njegove perfidne opstrukcije…

Ali, nakon što je Vlada RH dokazala da je Karijes s Pantovčaka i u ovom slučaju bezočno lagao, na saborskoj raspravi o toj istoj temi oporbenih zastupnika više nije bilo! Ili su pobjegli ili se sakrili.

AFERA „VRHOVNI LAŽLJIVAC“. Banski dvori predočili 20 dokaza da Zoran Milanović jednostavno - laže!

U sabornici su ostali tek najposlušniji Milanovićevi mališani - bračni par Selak Raspudić. I nekoliko SDP-ovaca (i zalutalih možemosa), na čelu s Peđom Grbinom.

DAMIR HABIJAN:

„Fascinira me kako se Marija Selak Raspudić i Nino Raspudić Selak natječu tko će gorljivije braniti Milanovića i njegovu svjesnu destrukciju“.

Milanović je u sprezi s oporbom namjerno propustio potpisati Zakon o izbornim jedinicama. Njegovi mališani & mališanke uhvaćeni su u mišolovku!

JOSIP BORIĆ:

„Milanović je šampion nedosljednosti i dvostrukih mjerila, no uvijek može računati na bar neke od svojih mališana, osobito na obitelj Raspudić“.

A A A