Vijesti
23. 5. 2024.

Iz Koprivnice: Ljevici je „loše“ sve ono što je dobro za Hrvatsku i hrvatske ljude!

(VIDEO) Andrej Plenković, nositelj liste HDZ-a: „SDP i Možemo tvrde da 'idemo u lošem smjeru'. Ok. Je li loš smjer to što nam Europska komisija 2024. predviđa rast BDP-a od 3,3% - što je 3 puta više od EU prosjeka, a 4 puta od prosjeka eurozone? Je li loše to što imamo najveću prosječnu plaću u povijesti i - unatoč globalnim krizama - rekordnu zaposlenost, a istodobno najmanji broj nezaposlenih od 1982. godine? Ili to što će ova turistička sezona oboriti sve rekorde?“. U Koprivnici je predsjednik Vlade i HDZ-a komentirao i novi ispad ustrašenog Milanovića, idola koruptivne ljevice.

Je li loše to što se naša Vlada izborila da Hrvatska jedina, uz Njemačku, leži na čak 4 transeuropska prometna koridora? - također se zapitao Andrej Plenković na predizbornom skupu u Koprivnici:

- Ako pak govorimo o Koprivničko-križevačkoj županiji, je li loše to što napreduje izgradnja brze ceste od Križevaca do Kloštra Vojakovačkog? Što se gradi 2. kolosijek pruge do mađarske granice, a što je najveći infrastrukturni željeznički pothvat od samostalnosti? Ili što uz pomoć europskih sredstava ovdje realiziramo razvojno-socijalne projekte vrijedne više od 700 milijuna €?

O štetočinskoj ljevici

Kad nema nikakvih postignuća iza sebe, ljevici je loše sve ono što je dobro za Hrvatsku! - nastavio je predsjednik HDZ-a i Vlade RH:

- Ne zaboravimo, kopali su rukama i nogama kako bi zaustavili LNG terminal, kojim smo osigurali energetsku neovisnost! Podjednako tako, lažno su optuživali našu policiju za „nasilje nad migrantima“ kako bi spriječili ulazak Hrvatske u Schengen!

(VIDEO) ZA daljnji rast i razvoj Hrvatske, sigurnost na granicama, zadržavanje prava veta & ravnopravnost Hrvata u BiH!

Obećamo manje - ispunimo više

Ali, unatoč njihovim opstrukcijama i podmetanjima, politikom modernog suverenizma i korištenjem nikad čvršćeg međunarodnog položaja i nikad većeg utjecaja Hrvatske nastavit ćemo jačati i razvijati svaki kraj Lijepe Naše! - dodao je:

- S obzirom na pozitivne trendove i nove rekorde iz mjeseca u mjesec, već sad mogu najaviti da ćemo obećanje o prosječnoj plaći od 1.600 € ispuniti daleko prije kraja 3. mandata naše Vlade. Prema prognozama svih međunarodnih institucija, Hrvatska će u 2024. ostvariti 2. najbrži gospodarski rast u cijeloj Europskoj uniji!

U dobrom smjeru!

Ekonomski pokazatelji potvrđuju da zemlja ide u dobrom smjeru i da ćemo u iduće 4 godine uspjeti ono što je najvažnije, a to je dodatno podići životni standard hrvatskih građana! - na kraju je poručio predsjednik Plenković

- Stoga ih pozivam da u što većem broju izađu na izbore za Europski parlament 9. lipnja i zaokruže listu broj 5. Ljevica će dati sve od sebe da izlaznost bude što manja kako bi se pokušala bar djelomice oporaviti od teškog poraza na parlamentarnim izborima.

Nema veće časti od toga da ti hrvatski narod 3 puta zaredom ukaže povjerenje da vodiš svoju zemlju

PLENKOVIĆ O KORUMPIRANOM MILANOVIĆU - ZAŠTITNIKU KRIMINALA

Teško poraženi kršitelj Ustava trebao je dati ostavku, sakriti se u mišju rupu i nestati iz političkog prostora od sramote koju je nanio i sebi i drugima. No on se polako vraća u turu po Hrvatskoj.

Javlja se lik koji se od straha nije usudio natjecati se na parlamentarnim izborima; koji je svojom „kandidaturom“ de facto izbacio Grbina s dužnosti predsjednika SDP-a; koji je ignorirao upozorenja Ustavnog suda i doveo izbore na rub regularnosti; koji je bizarno odabrao radni dan srijedu i time pričinio štetu od 300 milijuna € našem gospodarstvu… I taj i takav se usuđuje govoriti o vrijednostima?! Besprizorno, sramotno!

75% Hrvata dalo je - upotrijebimo njegov izraz - šup kartu Milanoviću!

Kontrolirao tajne istrage & štitio svoje jatake

Milanović, kao uvijek, svoje karakteristike, svoje slabosti i grijehe, projicira na druge. Tako sad tvrdi da zemlji prijeti „kartel HDZ-a“, a sam je pripadnik koruptivnog SDP-a. Kao premijer kontrolirao je tajne istrage i štitio svoje jatake u korupciji. Upravo je on korumpiran, kao i sljedba koja mu je dala potporu u kršenju Ustava.

Ljevičari se predstavljaju kao da su Snjeguljice, no pogledajmo njihov niz: pravomoćna presuda za Milanovićevu prijateljicu Lovrić Merzel; Afera „Geodezija“ - bivši predsjednik velikogoričkog SDP-a korumpiran; slučaj u Smokvici - SDP-ov načelnik, odnedavno socijaldemokrat, korumpiran; u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji isto ljevica - zamjenik župana isto korumpiran.

A A A