Vijesti
21. 10. 2024.

Pismo general-pukovnika Tihomira Kundida jasno demantira laži koje o NSATU-u svjesno plasiraju Milanović i njegovi emisari

Ivan Anušić na Odboru za obranu Hrvatskog sabora: U Izvješću načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH posebno je naglašeno da Sjevernoatlantski savez nije, a niti će postati strana u ratu te da će se potporna aktivnost odvijati isključivo na teritoriju članica NATO-a. Posve je očito zašto je Milanović dvaput zabranio načelniku da na matičnom saborskom odboru zastupnicima i cijeloj javnosti kaže - istinu. Ante Deur: Detuđmanizator Milanović potkopava temelje suvremene, demokratske i slobodne Hrvatske!

Milanović je oteo generala Kundida, prijeti mu umirovljenjem i vojnim sudom ako hrvatskom narodu iznese točne informacije o NSATU-u! - također je otkrio potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane nakon što je na saborskom Odboru za obranu pročitao Izvješće načelnika Glavnog stožera Oružanih snaga RH:

- Činjenice su i više nego jasne. Istina glasi da dvojica (2) časnika Hrvatske vojske idu isključivo u Wiesbaden. A Wiesbaden je u Njemačkoj, a ne u Ukrajini!

Ponižava HV i Hrvatski sabor

Milanović time ponižava ne samo prvog čovjeka HV-a i sve pripadnike Oružanih snaga, nego i Hrvatski sabor, najvišu predstavničku instituciju u zemlji! - naglasio je Ivan Anušić:

- Ugrožava ustavni poredak, a svojim proruskim stavovima, sličnima onima u Sjevernoj Koreji, nanosi golemu štetu našoj zemlji. Pogubno je to za budućnost Hrvatske.

Želi u „region“ & Varšavski pakt!

Neka otvoreno kaže što nam je alternativa izlasku iz EU-a i NATO-a? - zaključio je PPVRH/MORH Anušić:

- Hoćemo li se opet okrenuti „regionu“, krenuti u nekakav Varšavski pakt?

Međunarodno izolirani zavidnik i ruski agent Milanović opet će pobješnjeti. Europski lideri potvrdili su važnost Dubrovačkog samita!

SDP U BLATU PRORUSKIH LAŽI

Na ove Anušićeve riječi što drugo dodati nego da Milanović sve dublje tone u blatu svojih proruskih, antidemokratskih i antizapadnih laži.

SDP ga, međutim, i dalje slijedi, a nazivaju se “europskom i progresivnom ljevicom”?!?

Neka oporba mućne vlastitom glavom, a ne da Milanović mućka njihovom! Pa on politizira HV kako bi zataškao svoje laži o „slanju vojnika u Ukrajinu“!

DEUR: Milanović je još jednom pokazao svoje pravo, lažljivo lice

Potpredsjednik saborskog Odbora za obranu Ante Deur napomenuo je da je Milanović još jednom pokazao svoje pravo lice:

- Ponovno se potvrdilo da Kršitelj Ustava obmanjuje javnost. U Washingtonu, na summitu NATO-a, glasovao je za NSATU. Nijednom riječju, nijednom gestom, nije iskazao neslaganje. Po povratku u Hrvatsku, međutim, besramno je lagao da „HV ide u Ukrajinu“.

Miljenić preoteo sjednicu

A u cilju anti-NATO manipulacija aktivirao je svoje trabante u Hrvatskom saboru - nastavio je naš zastupnik:

- Prema svemu onome što smo vidjeli Arsen Bauk nije više predsjednik Odbora za obranu, preoteo ga je, zarobio, predstojnik Milanovićevog ureda Orsat Miljenić. Ovdje nema nikakvih tajni, ovdje se radi o strahu od istine.

Zar mislite da je g. Milanović slučajno zvijezda Putinovih medija? Pa otkad je na Pantovčaku on sustavno radi protiv NATO-a!

Balkansko-ruski detuđmanizator

Milanović nije dostojan da obnaša vlast, svojim postupcima namjerava prebaciti Hrvatsku u „istočni blok“ - istaknuo je:

- Dr. Franjo Tuđman zacrtao je euroatlantski put Lijepe Naše, naglašavao da se vraćamo onamo kamo i pripadamo - u zapadni civilizacijski krug. Milanović potkopava temelje suvremene, slobodne i demokratske Hrvatske, poništava vrijednosti za koje smo se borili u Domovinskom ratu.

Predsjedništvo HDZ-a: Proruski detuđmanizator Milanović pokušava srušiti temelje moderne Hrvatske!

Ruši integritet hrvatske države

„Kao premijer, Milanović nije uvažavao instituciju Predsjednice RH, a sada kada je na Pantovčaku ne uvažava ni Predsjednika Vlade RH, ni Ustavni sud, ni Hrvatsku vojsku, ni Predsjednika Hrvatskog sabora, ni sami Sabor kao najviše zakonodavno tijelo“ -  završno je poručio Deur rekavši:

- Radi se o presedanu, nitko dosad takvo što nije činio. Ovo je već ozbiljno ustavno pitanje, Milanović ruši integritet hrvatske države.

A A A