Vijesti
23. 10. 2024.

NATO demantirao Milanovića!

,,Sva središta NSATU-a su izvan Ukrajine. Za nas postoji jasna crvena linija, a to je da nećemo biti dio sukoba” - istaknuo je pomoćnik glavnog tajnika NATO-a. Hoće li Milanović i njega optužiti da ''laže''? Ili će i njemu, kao generalu Kundidu, zabraniti da govori istinu? Plenković: Oporba bira između Istoka i Zapada! Anušić: Manipuliraju, svjesno prešućuju da NATO već 25 godina ima ured u Kijevu. Deur i Mažar: Hoće li SOA provjeriti od koga je SDP dobio klasificirane NATO podatke?

Još dok je domišljao svoj nemaštoviti video o profesoru Draganu Primorcu, Milanovića su već bili poklopili iz NATO-a.

,,Sva središta NSATU aktivnosti su izvan Ukrajine. Za nas postoji jasna crvena linija, a to je da NATO neće biti dio sukoba” - istaknuo je pomoćnik glavnog tajnika Sjevernoatlantskog saveza Javier Colomina za N1.

Pomoćnik glavnog tajnika NATO-a za N1: Sva naša pomoć u obuci se obavlja izvan Ukrajine. To je crvena linija

Zaustavite NATO, zaustavite istinu!

Je li i pomoćnik glavnog tajnika NATO-a za Milanovića onda ''lažljivac'', kao što to podmeće premijeru Plenkoviću? Ili će Štetočina s Pantovčaka i njemu zabraniti da govori istinu - kao što je zabranio načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga RH?

Od početka lažu jedino Milanović i SDP, uz svoje “eksperte” za međunarodne odnose Petrova i Bulja.

Milanović glavinja i histerizira jer su i SOA i načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH rekli - istinu!

Poput Putinove lutke na koncu

Stoga, idući put kad bude radio video, predlažemo Vrhovnom Lažljivcu da ugradi kadrove samog sebe i pita svoje pratitelje: Kojem Milanoviću vjerujete? Milanoviću koji je na samitu u Washingtonu podržao NSATU ili Milanoviću koji danas, poput Putinove lutke na koncu, ponavlja laži o “slanju   vojnika u Ukrajinu”?

A za čiji interes to radi? Za interes Hrvatske zasigurno ne.

Pismo general-pukovnika Tihomira Kundida jasno demantira laži koje o NSATU-u svjesno plasiraju Milanović i njegovi emisari

ŽELI NAS ODVUĆI NA ISTOK, U „RUSKI SVET“!

Premijer Andrej Plenković napomenuo je da glasovanjem o NSATU-u oporbeni zastupnici biraju između Istoka i Zapada, između ruskog nedemokratskog režima i čvrste pozicije Hrvatske u NATO-u i EU-u:

- Meni neće ništa naštetiti, ali će sebi zauvijek zalijepiti prorusku etiketu. I od toga se neće moći oprati. Mi hoćemo na Zapad, Milanović i SDP nas vuku na Istok. Milanović bi htio promijeniti stratešku orijentaciju RH, a dio oporbe ga u tome očiti slijedi.

STRANI DUŽNOSNICI ZGROŽENI MILANOVIĆEM

Potpredsjednik Vlade RH i ministar obrane Ivan Anušić naglasio je da Milanović nanosi veliku štetu Hrvatskoj i narušava njen kredibilitet dok radi protiv naših nacionalnih interesa i NATO saveznika:

- Nema stranog dužnosnika koji me nije pitao „u kojem to smjeru Milanović želi odvesti Hrvatsku“. Laže i manipulira, straši narod, svjesno prešućuje da NATO već 25 godina ima predstavništvo u Kijevu. Izmišlja problem gdje ga nema, a jedini je problem on sam. Njegov politički stav.

Iz zone komfora na Pantovčaku

Čak tri dokumenta zabranjuju našim vojnicima da prijeđu granicu NATO-a - dodao je Anušić:

- Zato se Milanović i izbjegava suočiti s onima koji mogu iznijeti činjenice o NSATU-u, koji je usput rečeno najniža razina operativnog djelovanja NATO-a. Oglašava se uglavnom preko Facebooka, iz zone komfora na Pantovčaku.

SDP/MOST NA ISTOM ZADATKU! TKO IM JE DILAO TAJNE PODATKE?

Ante Deur: Po njima smo već 25 godina „u ratu“ s Rusijom!?!

Očekujem da Ranko Ostojić kao predsjednik Odbora za nacionalnu sigurnost zatraži od SOA-e da provjeri jesu li i od koga SDP-ovi zastupnici dobili klasificirane NATO podatke. Očito su s njima raspolagali, a taj dokument nije imalo puno ljudi u Hrvatskoj.

Premijer Andrej Plenković zatražio je da se deklasificiraju ti podaci kako bi se zaustavile daljnje proruske manipulacije o „uključivanju u rat“. Pa NATO već 25 godina ima predstavništvo u Ukrajini, a sad Milanović, njegova partija i njihov MOST straše narod jer će 10-ak vozača, skladištara i časnika za vezu povremeno putovati iz Wiesbadena u Kijev. Po njihovoj „logici“, već smo gotovo tri desetljeća „u ratu“ s Rusijom!?!

NOVI RUSKI SPIN. I po cijenu vlastitog sramoćenja SDP-ovci izvršavaju naredbu Pantovčaka - čude se da NATO već gotovo 3 desetljeća ima ured u Ukrajini!

Nikola Mažar: Partija & lažna desnica uvijek uz ruske arkane!

U vidnoj nervozi jer su raskrinkane Milanovićeve laži da će „hrvatski vojnici ići u Ukrajinu“, SDP-ovci su se uz asistenciju Petrova i Bulja prebacili na drugu laž, a opet u Putinovom interesu - da logistička potpora i dolazak bilo kojeg pripadnika NATO-a u Ukrajinu znači „početak rata“.

Osim Mađarske, sve članice NATO-a, čak i Crna Gora, stale su uz Ukrajinu i NSATU. Jedino će Uzurpator s Pantovčaka, partija i njihovi provokatori na lažnoj desnici ostati uz ruske arkane!

A A A