Vijesti
10. 1. 2024.

Glavni državni odvjetnik? Bilo bi dobro da saborski Odbor za pravosuđe - iako to zakonski nije dužan - pozove i sasluša svu 4-oricu kandidata

(VIDEO) Neka kandidati transparentno predstave programe, neka ih javnost što bolje upozna. Sve će biti u skladu sa zakonom. * Zašto se Anto Nobilo i Čedo Prodanović, koji tvrde da smo 'dali mig' Ivanu Turudiću, sami nisu kandidirali? Imaju uvjete, bili su tužitelji u bivšem sustavu, a sad su odvjetnici. Mogu govoriti što god žele, no građani moraju znati tko su oni - da dolaze s ljevice. * Koliko znam, Turudić je osudio bivšeg predsjednika HDZ-a Ivu Sanadera. Što bi tek bilo da ga je oslobodio!?! Hoćemo li raspravljati o 'dojmu' ili gledati činjenice? Svi su kandidati u istoj poziciji.* 'Prijetnje' da bi PRH Milanović mogao poništiti izbor GDO-a? Za to nema mehanizme. Hokus-pokus, jedino tako.

Nakon sastanka nacionalnog vodstva HDZ-a, prvog u 2024. godini, PHDZ/PVRH stao je pred novinare.

U novu godinu HDZ je ušao s rastom rejtinga, a Hrvati s većim plaćama!

Osim o trolistu Prodanović/Milanović/Nobilo, Andrej Plenković je odgovarao i na pitanja …

Za razliku od SDP-ova mandata, pravosuđe je sada neovisno. I to je ono što smeta Milanoviću & oporbi. Htjeli bi i istraživati i hapsiti i tužiti i suditi!

… o nasilju nad maloljetnicima u Vukovaru, Ivanu Penavi te afričkoj svinjskoj kugi i posrnulom Tomislavu Pokrovcu.

Donosimo ključne poruke:

Protiv primitivizma i divljaštva

Ružni incident proteklog vikenda u Vukovaru? Najoštrije osuđujemo nasilje nad maloljetnicima - za koje se sumnjiče pripadnici navijačke skupine. Takvi su postupci grozni, nedopustivi, očekujemo da se počinitelji primjereno kazne.

Potrebno je odgajati mlade u ozračju kulturne komunikacije, tolerancije i uključivosti, a boriti se protiv isključivog primitivizma i divljaštva.

U Vukovar smo išli i prije Penave

Ne vidim da je odlazak u Kolonu sjećanja bilo kako svrstavanje uz Domovinski pokret. U Vukovar smo išli i prije Ivan Penava te ćemo ići i nakon njega.

Svi branitelji zaslužuju našu trajnu zahvalnost i poštovanje, sve žrtve u velikosrpskoj agresiji počast, a svaka Vlada ima zadaću pomagati Vukovar!

Odbacujemo politiku onih koji su u stanju napisati bljuvotine o tome da smo mi „odgovorni“ za to što se dogodila neka prometna nesreća.

Afrička svinjska kuga više se i ne spominje

Epidemija je stala, Vladine zaštitne mjere, utemeljene na struci i znanost, pokazale su se uspješne. Zaraza se gotovo više i ne spominje, premda smo mjesecima u udarnim terminima imali lažne svinjogojce, političare prerušene u poljoprivrednike, oporbene stranke koje veze nemaju sa svinjokoljom, a neke ni sa Slavonijom.

Izvrsna vijest za naše svinjogojce - izborili smo se za znatno blaži režim! Od idućeg tjedna moći će trgovati svježim mesom & obavljati svinjokolju!

Vidimo da su članovi MOST-a i DP-a - koje je predstavljao Tomislav Pokrovac - sada izbačeni iz sindikata poljoprivrednika ili tzv. stožera za obranu hrvatskog sela, što li, no malo se o tome može naći u medijima. No to je manje bitno, važno je da su pravi svinjogojci zadovoljni.

Predvodnici prosvjeda nemaju veze s poljoprivredom, ali imaju itekako veze s DP-om, MOST-om & tzv. suverenistima!

A A A