Vijesti
28. 12. 2023.

Oporba svako postignuće naziva „kupovinom glasova“. Za nju bi, ovako jalnu i jalovu, u biti bilo jedino dobro da ništa ne radimo!

Svaka dobra vijest za Hrvatsku i Hrvate za oporbu je loša, a svaka dobra odluka kriva! PVRH Plenković: Oporba se još od ljeta ponaša kao da je kampanja. Ali, razumijem da im je teško. Za razliku od njih, mi imamo i uspjehe i program i većinsku potporu. Nije lako toliko godina biti u oporbi, a bit će to i iduće - četiri! Tvrde da je novi paket za umirovljenike „predizborni potez“? Je, je, i to već 7. u nizu. (mig) No pustimo ironiju. To je kontinuitet politike zaštite životnog standarda te rasta primanja, zaposlenosti i BDP-a. I 2024. tako ćemo nastaviti, radit ćemo ono zbog čega smo i dobili povjerenje građana. Grbin? Za njega je Bernardić - gigant!

Nakon sjednice Vlade RH, premijer Andrej Plenković stao je pred novinare.

Donosimo ključne poruke iz odgovora predsjednika Vlade RH i HDZ-a na novinarska pitanja:

O tako visokom, a tako malenom SDP-ovcu

Peđa Grbin? Praktično ne postoji na političkoj sceni, stoga svakog dana mora lupetati. Za njega je čak i Davor Bernardić - gigant!

Zavidni Peđa Grbin plaši umirovljenike poput Grincha. Laže da će „nestati“ njihova kapitalizirana štednja

O Hrvatskoj bez Kremljenka

Zoran Milanović? Da sam kao on, u božićnoj bih čestitki zaželio da Hrvatska više nema toga proruskog, a protueuropskog, protuukrajinskog i protuzapadnog predsjednika države - koji nas svađa sa svima i koji nikad ni najmanje nije pridonio nijednom uspjehu naše zemlje.

Baš me zanima bi li takva moja čestitka naišla na istu vrstu pažnje i razumijevanja kao ona Milanovićeva.

Milanović? Božić nije dan za političke komentare. Bit će vremena za njih. Reći ću samo to da se Vlada itekako brine za standard građana

O korumpiranim mališanima

MOST? Koruptivna stranka koja svoje djelovanje temelji na izravnoj medijskoj korupciji i lažnim informacijama. Njihova je bit to da je nebitna istina.

Razotkriveni su do kraja, svi su oni umreženi. Određene oporbene stranke više-manje pjevaju istu pjesmicu, koju prepišu od ovog koji već dvije godine propovijeda prorusku politiku.

O vječnoj, ukletoj oporbi

Oporba? Još od ljeta se ponašaju kao da je izborna kampanja. Ali, razumijem da im je teško. Za razliku od njih, mi imamo i postignuća i program i većinsku potporu hrvatskih ljudi. Nije lako toliko godina biti u oporbi, a bit će to i iduće - četiri!

Oporba nikako da shvati da njena destrukcija, s obiljem kleveta i uvreda, nije oružje kojim nas može pobijediti

O kontinuitetu Vladinih politika

Tvrde da je novi paket novčane pomoći za umirovljenike „predizborni potez“? Je, je, i to već 7. u nizu. (mig) Sedmi. I paket i „predizborni potez“. Oporba je zasigurno u pravu. (mig)

Novi paket potpore ZA umirovljenike - vrijedan 79 milijuna eura!

Pustimo, međutim, ironiju. To je kontinuitet naše politike zaštite životnog standarda i gospodarstva, politike rasta plaća, mirovina, BDP-a i zaposlenosti. Vlada RH će i iduće godine tako nastaviti, radit ćemo ono zbog čega smo i dobili povjerenje sugrađana.

Parlamentarni izbori? U kojem će mjesecu biti? Održat će se 2024. godine.

O ubrzanoj obnovi & licemjernim možemosima

Obnova? Zahuktala se.

GLINA: Ključevi stanova za 4 nove zgrade (52 obitelji) & otvorenje Županijskog naselja „Banovi dvori“ (74 obitelji)! ZG: 500 milijuna € za obnovu kulturne baštine!

Unatoč zlogukim oporbenim „najavama“, iskoristili smo sav bespovratni novac iz Fonda solidarnosti EU-a, a prisjetimo se da su „dalekovidni“ možemosi prosvjedovali protiv tih europskih sredstva, vezivali se ispred Hrvatskog sabora.

Dok naša Vlada podiže plaće & izdvaja golema sredstva za zaštitu standarda Zagrepčana, „sposobni“ možemosi im nabijaju harač!

Sve škole, bolnice, fakulteti… u Zagrebu se obnavljaju novcem koji je nabavila HDZ-ova Vlada. A ne oni. No sada se Tomašević i njegova aktivistička družina vole kititi tuđim perjem, naslikavati se uz sve te javne zgrade…

O provokatorima prerušenima u svinjogojce

Dok je trajala epidemija afričke svinjske kuge i dok su „prosvjedovali“ neki provokatori koji nemaju veze sa svinjogojstvom, onda je to za medije bila jako velika, važna tema.

Izvrsna vijest za naše svinjogojce - izborili smo se za znatno blaži režim! Od idućeg tjedna moći će trgovati svježim mesom & obavljati svinjokolju!

Kada je Vlada riješila zarazu dosljednom primjenom zaštitnih mjera, utemeljenih na struci i znanosti, to više nije tema.

O „našim dečkima“ koji su postali huligani

Nisu više tema ni hrvatski državljani koji su bili pritvoreni u Grčkoj. Kada sam bio izjavio da su huligani, oni su isto popodne u medijskom prostoru postali „naši dečki“.

Kada su, međutim, uz Vladinu pomoć oslobođeni i vratili se u Hrvatsku, onda više nisu „naši dečki“, nego su huligani. Na koje država neopravdano „troši novac“.

A A A